RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2855|回復: 15
收起左側

Team Magic G4S

ppl 發表於 2006-1-16 11:24:50 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
Team Magic G4S 知唔知幾銀??包唔包計同電子野??謝
Holyfactory 發表於 2006-3-12 06:30:25 | 顯示全部樓層
Mine shipped to my door for 380US.

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
coronafans 發表於 2006-3-12 16:23:01 | 顯示全部樓層
問快捷
coronafans 發表於 2006-3-22 16:20:52 | 顯示全部樓層
RTR set $2780
mark999hk 發表於 2006-3-23 10:57:03 | 顯示全部樓層
原帖由 coronafans 於 2006-3-22 04:20 PM 發表
RTR set $2780

Is it a good car? Thanks
 樓主| ppl 發表於 2006-3-23 11:58:25 | 顯示全部樓層
原帖由 mark999hk 於 2006-3-23 10:57 發表

Is it a good car? Thanks

我覺得佢完裝都唔錯,都算係好車一架,超底重心,好灣,$2780 RTR 比其他大廠平好多,我都想入架二手玩下.
mark999hk 發表於 2006-3-23 12:02:53 | 顯示全部樓層
原帖由 ppl 於 2006-3-23 11:58 AM 發表

我覺得佢完裝都唔錯,都算係好車一架,超底重心,好灣,$2780 RTR 比其他大廠平好多,我都想入架二手玩下.

咁佢啲 Parts 貴吾貴?易吾易揾?謝
 樓主| ppl 發表於 2006-3-23 12:07:22 | 顯示全部樓層
原帖由 mark999hk 於 2006-3-23 12:02 發表

咁佢啲 Parts 貴吾貴?易吾易揾?謝

快捷好似有現貨,不過我之前問極速佢話全部可以訂,一訂就有,只不過唔係全部有現貨,都唔算難搵亦唔貴
mark999hk 發表於 2006-3-23 12:11:55 | 顯示全部樓層
原帖由 ppl 於 2006-3-23 12:07 PM 發表

快捷好似有現貨,不過我之前問極速佢話全部可以訂,一訂就有,只不過唔係全部有現貨,都唔算難搵亦唔貴

Good~~依部車又是一個吾差嘅選擇。咁似部 G4S 玩落場的話,原裝吾洗改是不是已經夠劈?
 樓主| ppl 發表於 2006-3-23 12:19:42 | 顯示全部樓層
原帖由 mark999hk 於 2006-3-23 12:11 發表

Good~~依部車又是一個吾差嘅選擇。咁似部 G4S 玩落場的話,原裝吾洗改是不是已經夠劈?

G4S唔係RTR,冇S先係,G4S我就唔知幾錢啦,不過部RTR我個fd話有MTX-3咁既質數,落場玩都夠,係FW05T+以外一個好好既選擇,FW05T+買返黎換幾樣野都差唔多價啦
coronafans 發表於 2006-3-23 13:11:57 | 顯示全部樓層
G4根據VoneR去計劃, 齒輪及皮帶都是一樣,佈局有點似VoneRR EVO, 如果parts足要不錯選擇
RCANDY 發表於 2006-3-26 22:09:00 | 顯示全部樓層
i brough the G4S in KWS, it's good with full options, but the parts is a problem, need to order from RC shop
 樓主| ppl 發表於 2006-3-26 22:56:19 | 顯示全部樓層
原帖由 RCANDY 於 2006-3-26 22:09 發表
i brough the G4S in KWS, it's good with full options, but the parts is a problem, need to order from RC shop

請問G4S幾錢??包乜??晌邊度玩多??
RCANDY 發表於 2006-3-27 13:11:42 | 顯示全部樓層
i brough around $24xx from Hung XXXX, everything you need to upgrade is almost here...
ACO is the first choice... how about you
raylauibm 發表於 2006-3-27 18:13:01 | 顯示全部樓層
原帖由 RCANDY 於 2006-3-27 13:11 發表
i brough around $24xx from Hung XXXX, everything you need to upgrade is almost here...
ACO is the first choice... how about you

入ACO玩G4, 吾底
 樓主| ppl 發表於 2006-3-27 18:17:39 | 顯示全部樓層
原帖由 RCANDY 於 2006-3-27 13:11 發表

其實我飛街多