RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1931|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

近期在討論區吹水, 以及互相攻擊和挑釁的行為

關閉 [複製鏈接]
有勇冇謀 發表於 2010-1-14 00:05:59 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
至各 版友, 如果大家再在討論區進行冇意義的吹水, 以及互相攻擊和挑釁, 會被嚴正處理, 敬請留意
有勇冇謀示
WYMAN 發表於 2010-1-14 00:10:33 | 只看該作者
我算唔算進行冇意義的吹水呢??
老古 發表於 2010-1-14 00:39:54 | 只看該作者
近來各會員精神壓力相當大,可能經濟環境問題,在下只說騎16t一句,已被kt阿頭開火狂轟,真是令人驚心動魄。
odaan 發表於 2010-1-14 01:45:30 | 只看該作者

唔洗係度出口術扮無辜喇 , 洗唔洗我拎個 post 出黎同你黎多次丫 ??

仲有乜鬼 kt 呀頭呀 , 你估錯之後仲要扮熟 , 你做人甘樣做的嗎 ?? 真是相當不俗
dazesin 發表於 2010-1-14 08:50:11 | 只看該作者
其實我睇左幾耐POST,見到既多數是
1.一些自大的問人野時又話錢唔係問題既狂妄之徒,
2.無聊地圍攻一些用家的人,
3.有人問野但將人個POST當吹水用既人,
搞到無乜心機睇了
Q-pet 發表於 2010-1-14 12:31:11 | 只看該作者
阿勇出呢個post就係叫大家已技術方式去談論問題
而唔係已吹水方式去傾野
如要吹水請去吹水區
Q-pet示...
odaan 發表於 2010-1-15 09:34:37 | 只看該作者
阿勇出呢個post就係叫大家已技術方式去談論問題
而唔係已吹水方式去傾野
如要吹水請去吹水區
Q-pet示...
Q-pet 發表於 2010-1-14 12:31

好多時 "人地同佢講道理 , 佢就同人玩賴皮"

就好似會員 "老古" 甘
明明係汽車版既事 , 就要東拉西扯入其他區 , 藉以抽水 , 以令其他人有 "先入為主" 之感
佢既然想舊事重提 , 好 , 我就同佢黎一個舊事重提

http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=159428

http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=156326
Q-pet 發表於 2010-1-15 12:49:04 | 只看該作者
好多時 "人地同佢講道理 , 佢就同人玩賴皮"

就好似會員 "老古" 甘
明明係汽車版既事 , 就要東拉西扯入其他區 , 藉以抽水 , 以令其他人有 "先入為主" 之感
佢既然想舊事重提 , 好 , 我就同佢黎一個舊事重提
...
odaan 發表於 2010-1-15 09:34

雖然老古版友的言論而導致odaan你不滿..
但基於此版是技術談論區及分享區
本版不想有任何嘈交等行為發生再加上此版唔係吹水區!
請各位注意言論及行為
Q-pet示
RX7-FD3S_1125 發表於 2010-1-15 13:45:59 | 只看該作者
其實我睇左幾耐POST,見到既多數是
1.一些自大的問人野時又話錢唔係問題既狂妄之徒,
2.無聊地圍攻一些用家的人,
3.有人問野但將人個POST當吹水用既人,
搞到無乜心機睇了
dazesin 發表於 2010-1-14 08:50

依d咁既xx行為,"鄉講討論區"最多
你既字句我以修改請注意你既言語
Q-pet示

thank you Q-pet
odaan 發表於 2010-1-15 14:07:02 | 只看該作者
雖然老古版友的言論而導致odaan你不滿..
但基於此版是技術談論區及分享區
本版不想有任何嘈交等行為發生再加上此版唔係吹水區!
請各位注意言論及行為
Q-pet示
Q-pet 發表於 2010-1-15 12:49

明白 , 我會直接予其會員 "老古" 追討合理回覆
我只想以證視聽 , 勿被無賴加鹽加醋 , 混淆是非
謝謝版主
馬輝 發表於 2010-1-15 14:58:41 | 只看該作者
其實本文的目的在於讓大家知悉有關行為,要求大家不要進行有關行為及版主會正視有關問題,不是讓大家用作再吹水之用

在此再就其他版友的行為討論實在沒有意思,故此鎖文