RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Q-pet
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想知道巴士堅硬程度..就要回想番利達架巴士比一班不良分子踢爛相

令狐國沖 發表於 2009-12-28 04:07:11 | 只看該作者
原來個單野係中山利達!

唔講以為架車發生交通易外添!
GUITAR_VIP 發表於 2009-12-28 05:16:35 | 只看該作者

HAHAHHAA~~真係幾似~~~哈哈~~~

想問下.............你以前係咪都有出黎玩貨車架???你個名好熟...........
ryanlee09 發表於 2009-12-28 09:49:01 | 只看該作者
唔洗呀-,-........唔通想改部車@@
chan951130 發表於 2009-12-26 19:44

唔改la... 個人覺得原裝好D
依家大約1-2個月就得(之前預多咗
 樓主| Q-pet 發表於 2009-12-28 11:06:18 | 只看該作者
唔改la... 個人覺得原裝好D
依家大約1-2個月就得(之前預多咗
ryanlee09 發表於 2009-12-28 09:49

雞哪車頭泵吧位比較低好多人都升高屋仔..
你玩到咁上下未又改大轉向囉
kwokwingho13 發表於 2010-1-2 01:16:16 | 只看該作者
想問問Q-pet兄當時有冇報警呢?架車真係幾傷下bo   
(連人帶車入廠我lum應該都報左警了)

我上年都發生過同Q-pet兄差唔多o既事,不過係RC-boat出事
話說個日去維園放船,放到咁上下就休息下,坐係池邊食雙層孖芝包
隻船就放左係我架黎,食食下包特然有D石仔同BB彈攻擊我架船
其中D石仔打中左個船架(用黎放好架船),架船就跌左落地
仲比人連開幾彈BB彈對正個駕駛室(入面D人都凶多吉少了)
損壞情況就係駕駛室成個左面o既牆冇左(因為用發泡膠整)
船身興微損壞,塊亞加力膠版出現左少少坑洞(仲未穿),不過頂得住
船底就穿左個long,當時掛住檢查傷勢冇留意個班人o既樣(不過一定係青年人)
初時想報警,但因為傷勢唔係太嚴重,最終冇追究落去

其實遇到呢D情況,係咪報警最好?
令狐國沖 發表於 2010-1-2 03:40:11 | 只看該作者
HAHAHHAA~~真係幾似~~~哈哈~~~

想問下.............你以前係咪都有出黎玩貨車架???你個名好熟...........
GUITAR_VIP 發表於 2009-12-28 05:16

係,我住樂湖架,天水圍有幾個車友應該記得掛!