RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[青衣遙控車活動]

smlming 發表於 2009-12-11 17:52:40 | 只看該作者
温馨提示,各位车友,天日记得带凳仔,不是要罚企,呵呵呵呵
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-11 21:11:41 | 只看該作者
121# smlming

明白
@JOLY@ 發表於 2009-12-11 23:05:56 | 只看該作者
12月12日 青衣遙控車活動 ( 星期6)

地點: (1) 青衣大王下村緑色空地塲
        (2) 美景空地塲
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10及m車-漂移-只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

(2)号場  試玩
1)sing        ARISTO. GS400                        FM27.025
2)Ming.      VerII/F1 點都要來.                     2.4G
3)YIN         都係個架-.-                                 AM 27:610
4)shing      2手hpi                                      2.4g
5)Kwong.   HPI/MCar.  Drift.                        2.4G
阿彥 發表於 2009-12-12 00:06:35 | 只看該作者
果度邊度黎-.-
@JOLY@ 發表於 2009-12-12 00:18:37 | 只看該作者
美景花園 你出tw 搭243m 去到總站
@JOLY@ 發表於 2009-12-12 00:18:50 | 只看該作者
niko仔你今次黎????
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-12 00:27:44 | 只看該作者
124# 阿彥

我都未去過,,你來唔來
阿彥 發表於 2009-12-12 00:33:33 | 只看該作者
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-12 00:44:41 | 只看該作者
128# 阿彥

ok..電聯
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-12 10:59:15 | 只看該作者
12月12日 青衣遙控車活動 ( 星期6)

地點: (1) 青衣大王下村緑色空地塲
        (2) 美景空地塲
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10及m車-漂移-只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
   義務:
* 各車手玩車過程中如撞倒賽道.膠喉,路碟,雪羔桶.位置, 請自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

(2)号場  試玩
1)sing        ARISTO. GS400                        FM27.025
2)Ming.      VerII/F1 點都要來.                     2.4G
3)YIN         都係個架-.-                                 2.4g
4)shing      2手hpi                                      2.4g
5)Kwong.   HPI/MCar.  Drift.                        2.4G
阿彥 發表於 2009-12-12 14:40:37 | 只看該作者
今日niko去唔去
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-12 14:48:26 | 只看該作者
131# 阿彥

你call佢..好似去
阿彥 發表於 2009-12-12 15:02:11 | 只看該作者
有冇人知邊道有正版小熊維尼公仔賣??
mugenstream 發表於 2009-12-12 15:14:47 | 只看該作者
幾點玩? 架車泊邊到?
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-12 16:01:29 | 只看該作者
133# 阿彥

小熊維尼公仔....溝女呀
niko仔2 發表於 2009-12-12 16:31:13 | 只看該作者
126# @JOLY@

係呀~
好耐無玩過車仔啦 =.=
仲有,我想問tw係唔係荃灣咁解?
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-12 16:36:20 | 只看該作者
tw.......
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-12 16:37:14 | 只看該作者
niko仔2 今晚到嗎
阿彥 發表於 2009-12-12 17:08:19 | 只看該作者
133# 阿彥

小熊維尼公仔....溝女呀
sing.kh8212 發表於 2009-12-12 16:01

唔好篤爆我啦

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-12 17:35:48 | 只看該作者
139# 阿彥

你唔好引我笑LA  仆咗