RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sing.kh8212
收起左側

[青衣遙控車活動]

樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-4 22:02:03 | 顯示全部樓層
14# @JOLY@

仲唔報band
@JOLY@ 發表於 2009-12-4 22:10:59 | 顯示全部樓層
15# herbert1

2.2JA 你地架架都3000-.-有個仲要雙tunbo 你個架3000n仔 都夠追
@JOLY@ 發表於 2009-12-4 22:12:25 | 顯示全部樓層
17# sing.kh8212

你個架唔係雙turbo咩-.- na以我所知你唔會買-.-
@JOLY@ 發表於 2009-12-4 22:13:04 | 顯示全部樓層
地點:青衣大王下村緑色空地塲
時間:8:30pm--11:00pm  

歡迎各方1/10及m車-漂移-只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人。
* 賽道內請勿停車, 免生撞車意外。
* 車手如發現車輛有問題, 請早揚聲提示後車。
* 各車手要學識收油, 禮讓,唔好夾硬黎。
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。
* 大家緊記,當玩完車後請幫手收拾用具, 留番下次用。
* 請保持場地清潔, 請拾起用埋貼之膠紙或用具。

1)sing        ARISTO. V300                        FM27.025
2)Ming       Ver II/HPI F1                         2.4G
3HIN                                                    2.4
4 yin            sti ver9                             2.4
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-4 22:16:46 | 顯示全部樓層
23# @JOLY@

比你知到
@JOLY@ 發表於 2009-12-4 22:32:23 | 顯示全部樓層
緊係啦 車手@o@
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-5 10:19:11 | 顯示全部樓層
菜車手
Andrew168 發表於 2009-12-5 15:12:48 | 顯示全部樓層

歡迎各方1/10及m車-漂移-只限電車參加  (請勿帶油動車來玩)。
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
* 各位參加者請先COPY 這些新近名單之後,再加上自己的名稱,
* 車種, 頻道及類別 (快車組或漂移組) 方便網看有否撞頻,,請大家合作。
    注意事項:
    義務:
* 各車手玩車過程中不要撞倒賽道位置, 如有撞掉, 請有責任地自行修理該位置, 保持賽道完整。

1)sing        ARISTO. V300                        FM27.025
2)Ming       Ver II/HPI F1                         2.4G
3)HIN                                                    2.4
4) yin            sti ver9                             2.4
5) andrew     a210                                 2.4
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-5 16:11:29 | 顯示全部樓層
andrew仲係A210
niko仔2 發表於 2009-12-5 16:23:41 | 顯示全部樓層

參加方法:
* 歡迎任何新朋友。
    注意事項:
    義務:

3)HIN                                                    2.4
4) yin            sti ver9                             2.4
5) andrew     a210                                 2.4
6)Niko          TB03                                   2.4(可能黎到)
@JOLY@ 發表於 2009-12-5 22:18:16 | 顯示全部樓層
MIKO 你出黎啦-.-等你架tb03 等左好奈啦-.-
niko仔2 發表於 2009-12-6 00:29:27 | 顯示全部樓層
都無買殼,用緊舊殼ja =.=
1個月睇左4次醫生,你話仲有幾$有得比我洗
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-6 01:54:57 | 顯示全部樓層
飯盒..大戰
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-6 01:57:02 | 顯示全部樓層
32# niko仔2

係咪,,想睇吓D護士...快D飛車LAAAA
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-6 01:58:32 | 顯示全部樓層
     參加方法:
* 歡迎任何新朋友
    注意事項:
* 大家緊記,小心,不要撞到任何途人
    義務:

6)Niko          TB03                                   2.4(可能黎到)
BENNY_謙 發表於 2009-12-6 11:46:17 | 顯示全部樓層
下星期又唔知得唔得啦
個個星期6都食飯,1-5,日又唔玩得
我O的電開始動搖啦
點搞好,我怕等唔到星期6
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-6 11:49:51 | 顯示全部樓層
36# BENNY_謙

走廊玩吓放吓電
BENNY_謙 發表於 2009-12-6 11:55:32 | 顯示全部樓層
2CELL都3.77V
係咪差差佢好??

我BG4搵到個密碼啦好開心呀
無啦啦琴日入唔到
SD左信去問,今日答番我
依家入得番=]
 樓主| sing.kh8212 發表於 2009-12-6 12:00:34 | 顯示全部樓層
BG4幾條匙都唔知去咗邊
BENNY_謙 發表於 2009-12-6 12:10:57 | 顯示全部樓層
我扣係門匙到

舊電洗唔洗差差佢好