RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2023|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

日本世紀英雄幪面超人一號-1971好快四十歲。

carcar1822 發表於 2009-11-26 00:53:58 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
日本世紀英雄幪面超人一號-1971好快四十歲,當年十幾貳十靚仔現在叫叔叔伯伯啦。 http://www.youtube.com/watch?v=nTbK2DVg0hI&feature=related
chacha 發表於 2009-11-26 02:01:45 | 只看該作者
不知不覺,過左咁多年,我都變左老餅
豪仔1906 發表於 2009-11-26 02:08:37 | 只看該作者
我細細個成日追架XD
APPLE 發表於 2009-11-26 02:10:19 | 只看該作者
果陣時呀媽成日都吾比我睇......(那時好似剛剛無記做新聞
 樓主| carcar1822 發表於 2009-11-26 02:21:53 | 只看該作者
2# chacha

件牛仔衫褲好型呀,衫紐四方型和條皮帶靚爆。
chacha 發表於 2009-11-26 02:30:17 | 只看該作者
最喜歡係 1,2 同3號
kit1938 發表於 2009-11-26 09:31:53 | 只看該作者

幪面超人.....變身.....chol ........幪面飛腿........努力啦幪面超人,地球和平就靠哂你LA!!!
呢 D 經典對白真係直得回味!
APPLE 發表於 2009-11-26 10:06:02 | 只看該作者
最喜歡係 1,2 同3號
chacha 發表於 2009-11-26 02:30

我都係只鐘意1,2,3號......但加多個“亞馬遜“
Patrick9878 發表於 2009-11-26 10:06:46 | 只看該作者
無老到丫!前幾日先係荃灣見過佢,手車重好勁喎!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
APPLE 發表於 2009-11-26 10:08:33 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖
&u=a368d755e2e932de637cc22ff263040b&w=org

http://photoshare.hk.net/visitor/pic.php?n=DSC ...
Patrick9878 發表於 2009-11-26 10:06

....∼正!
thonylun 發表於 2009-11-26 10:27:58 | 只看該作者
時間唔會等任何人.........
chacha 發表於 2009-11-26 12:24:07 | 只看該作者
幪面超人.....變身.....chol ........幪面飛腿........努力啦幪面超人,地球和平就靠哂你LA!!!
呢 D 經典對白真係直得回味!
kit1938 發表於 26/11/2009 09:31

師兄…乜唔係風雷電咩
chacha 發表於 2009-11-26 12:25:25 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖
&u=a368d755e2e932de637cc22ff263040b&w=org

http://photoshare.hk.net/visitor/pic.php?n=DSC ...
Patrick9878 發表於 26/11/2009 10:06

嗚…蛇麻 LO ,SHOT 0架
Carsong 發表於 2009-11-26 12:51:18 | 只看該作者
Anyone reading a comic book "KAMAN RIDER SPIRITS"?
Its very good!!!!
清清 發表於 2009-11-26 12:57:56 | 只看該作者
完來佢大我小小架咋
chacha 發表於 2009-11-26 13:26:02 | 只看該作者
還記得當年麗的電視台( ATV 前身),有一年台慶,開始前有一幕剪左段幪面超人,趕住去賀台慶,變身後係錄影廠出現,仲有個人用個大水桶扮怪人添
APPLE 發表於 2009-11-27 09:59:48 | 只看該作者
還記得當年麗的電視台( ATV 前身),有一年台慶,開始前有一幕剪左段幪面超人,趕住去賀台慶,變身後係錄影廠出現,仲有個人用個大水桶扮怪人添
chacha 發表於 2009-11-26 13:26

我呀媽係 “無記“ 忠∼忠∼忠∼忠∼忠∼忠∼忠∼實fan屎黎
就算煮緊飯睇吾到∼都要聽到.......想轉台=死!!.........所以吾會有機會睇到呢一幕