RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3781|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

IFMAR12仔賽戰車群~

AMAT 發表於 2006-7-6 00:17:54 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

MARC架車~
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-6 00:18:18 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

泰仔車~
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-6 00:19:50 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

今年冠軍車手ORR架車~玩BRUSHLESS~!勁~!

十二仔配BRUSHLESS應該係嚟緊個TREND~
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-6 00:21:00 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

今年12仔IFMAR冠軍~!JOHN ORR~!認住佢喇!哈!
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-6 00:22:23 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

Spashett的車車~
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-6 00:23:38 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

廣阪爸爸幫人SET 12仔.....嘩!好YEAH呀!染綠色頭髮~!
Oakfield 發表於 2006-7-6 00:31:55 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2006-7-6 00:23 發表

登錄/註冊後可看大圖

廣阪爸爸幫人SET 12仔.....嘩!好YEAH呀!染綠色頭髮~!

定係好耐無洗頭呀
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-6 00:40:20 | 只看該作者
原帖由 Oakfield 於 2006-7-6 00:31 發表

定係好耐無洗頭呀

都唔會突然變青頭呀!?!哈!
lou 發表於 2006-7-6 00:42:05 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 7/6/06 12:21 AM 發表

登錄/註冊後可看大圖

今年12仔IFMAR冠軍~!JOHN ORR~!認住佢喇!哈!

JOHN ORR 唔係冠軍...係亞軍

David Spashett 先係冠軍

Check this http://www.rctouring.nl/WK_2006.htm
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-6 00:42:45 | 只看該作者
個個都磨到條呔薄一薄.....唔知夠跑幾多個圈呢!?哈!
 樓主| AMAT 發表於 2006-7-6 00:43:11 | 只看該作者
原帖由 lou 於 2006-7-6 00:42 發表

JOHN ORR 唔係冠軍...係亞軍

David Spashett 先係冠軍

Check this http://www.rctouring.nl/WK_2006.htm

THX~!^_^

http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=15064&extra=page%3D1

自己貼完出嚟都發神經唔記得咗!~
minimini 發表於 2006-7-22 23:42:52 | 只看該作者
"CRC" very popular wor ..........