RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1388|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

無言感激

清清 發表於 2009-11-23 18:58:09 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
本人非常感激有勇冇謀, 馬輝, Q-pet及一眾遙控巴士、貨車、貨櫃車及消防車…等等發燒友,

在11月22出席荃灣體育節表演項目,昨天因為發生小固障令大家的表演時間有所更改,

在此感到萬二份謙意,並希望日後亦能得到大家支持,無言感激,謝謝

現送上表演短片:
http://www.youtube.com/watch?v=lfEhWKA1Dkc
man01 發表於 2009-11-23 19:19:52 | 只看該作者
1# 清清
thx..清清師兄
馬輝 發表於 2009-11-23 21:25:18 | 只看該作者
本人非常感激有勇冇謀, 馬輝, Q-pet及一眾遙控巴士、貨車、貨櫃車及消防車…等等發燒友,

在11月22出席荃灣體育節表演項目,昨天因為發生小固障令大家的表演時間有所更改,

在此感到萬二份謙意,並希望日後亦能 ...
清清 發表於 2009-11-23 18:58

多謝清清大佬的接待就真啦
MRX-2 發表於 2009-11-23 23:38:53 | 只看該作者
強烈要求下次增加賽車女郎!
C仔 發表於 2009-11-23 22:06

係咪叫長毛扮果d賽車女郎
MRX-2 發表於 2009-11-23 23:41:13 | 只看該作者
清清兄當日你在場嗎?
Doughboy 發表於 2009-11-24 09:11:37 | 只看該作者
THX清清兄! 來屆要搞一個貨車 A Final!! 哈哈
 樓主| 清清 發表於 2009-11-24 10:06:28 | 只看該作者
清清兄當日你在場嗎?
MRX-2 發表於 2009-11-23 23:41

小弟當日在場做場務~
有勇冇謀 發表於 2009-11-24 10:11:22 | 只看該作者

在此感到萬二份謙意,並希望日後亦能 ...
清清 發表於 2009-11-23 18:58

清清兄,
太客氣啦, 其實係所有人的功勞, 最重要得到 昌哥 及 清清兄 的支持; 各貨車友之全力配合, 是次活動方可成功完成. 今次係大會比左個機會集合各方貨車版友相聚玩場景及向觀眾推介遙控貨車巴士技術的一面, 應該係有史以來最多車最好玩的一次, 觀眾熱烈的反應, 我地亦始料不及.

今次另一有副場玩, 完全係成功的關鍵, 另下午表演時候雖然短, 但觀眾反映非常熱烈, 已收預期之效, 所有貨車友及觀眾無不盡興而返....

今次表演如有不足之處, 歡迎大會 or 大家提出, 以便下次再有機會表演時, 作出改善.

小弟代 各貨車版友再一次多謝大會, 昌哥 及 清清兄 之全力支持.
thx a lot..

勇 敬上
Q-pet 發表於 2009-11-24 10:27:09 | 只看該作者

我都多謝清清同昌哥既幫忙..比到呢次機會我地推廣RC拖頭等是咩類型既車..
仲好多謝各位版友..抽出時間來臨今次既活動..有你地既出席先領到今次既活動搞到好正!!
何況今次如我地有不足之處望請見諒..歡迎大會給其他人員提出寶貴既意見..領到再有下次機會演出做到圓美!
在此謹代表遙控貨車技術區及遙控重工株式會社全體人員..說聲多謝