RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2226|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

1:18 陸上自衛隊 軽装甲機動車 有得賣未0.0?

brahms 發表於 2006-7-2 23:13:29 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
有無師兄尼兩日係kws 見到0 . 0 ?
 樓主| brahms 發表於 2006-7-2 23:14:14 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

巧想買
coronafans 發表於 2006-7-2 23:17:24 | 只看該作者
有成個星期 la!
gibson 發表於 2006-7-2 23:18:38 | 只看該作者
already arrived in KWS RTR at HKD8xx.

登錄/註冊後可看大圖
pig 發表於 2006-7-2 23:44:13 | 只看該作者
請問可吳可以落水玩架??
nshock 發表於 2006-7-2 23:49:34 | 只看該作者
系埋4WD架?有咩特别的地方?
 樓主| brahms 發表於 2006-7-2 23:50:30 | 只看該作者
又話7月1號出= =+
gibson 發表於 2006-7-3 00:00:34 | 只看該作者
This car I don't think you can run it in water, unless you did a great job in waterprove.  

This is basically a kyosho half 8 4wd, the special is the shell.
nshock 發表於 2006-7-3 20:00:06 | 只看該作者
系埋性能同OVERLAND一样,改进左4WD啊?HKD8XX系埋RTR?THX
miniz 發表於 2006-7-3 20:19:52 | 只看該作者
自慰隊出咗la
i saw in in KWS 2 weeks ago
 樓主| brahms 發表於 2006-7-3 20:30:48 | 只看該作者
之前見個post 話7月1先出....咪7月2日問出左未lor@@
今日去買左lu~~~ 好底, $790 =0=
gibson 發表於 2006-7-3 20:35:04 | 只看該作者
原帖由 brahms 於 2006-7-3 20:30 發表
之前見個post 話7月1先出....咪7月2日問出左未lor@@
今日去買左lu~~~ 好底, $790 =0=

good price, which colour did you pick!
 樓主| brahms 發表於 2006-7-4 02:15:09 | 只看該作者
正常迷彩~~
不過發覺原裝D齒輪全部係無落油的, 行起來"卡卡聲", 前差速重唔係今順.....
係咪全部MINI INFERNO RTR 都會係咁架@@.....
nshock 發表於 2006-7-4 17:08:57 | 只看該作者
请问性能如何?790系埋RTR的?

原帖由 brahms 於 2006-7-4 02:15 發表
正常迷彩~~
不過發覺原裝D齒輪全部係無落油的, 行起來"卡卡聲", 前差速重唔係今順.....
係咪全部MINI INFERNO RTR 都會係咁架@@.....
gibson 發表於 2006-7-4 23:26:15 | 只看該作者
原帖由 brahms 於 2006-7-4 02:15 發表
正常迷彩~~

Mine is also very noisy when running, you are right, but I think I will not add oil inside, just leave it.  
 樓主| brahms 發表於 2006-7-5 00:50:49 | 只看該作者
不過真係好鐘意尼部野, 好型仔@@~~ 所以打算用AA X 6粒黎玩~哈哈~~ 應該唔會炒車炒花吧~~

唔計個殼, INFERNO 同 MB4 比下, MB4 應該真係好跑過INFERNO好多我估 ;D