RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7351|回復: 45
打印 上一主題 下一主題
收起左側

雙星摩打四驅車

sarsmaster 發表於 2009-10-27 00:05:52 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
幾經辛苦先响KWS集齊幾架 唔知有冇CHING一直蓄開可以分享下
smallfaifai 發表於 2009-10-27 00:23:23 | 只看該作者

我o既部份收藏品....

另外你o既Lunch Box同埋Dump Truck我都砌左o黎擺,我都諗緊買番NIB......

登錄/註冊後可看大圖
memberbilly 發表於 2009-10-27 00:33:45 | 只看該作者
2# smallfaifai

wa~~正       勝利者, 地平線.  火x陽.前中置犘打,好好跑.............我都想買番來玩
smallfaifai 發表於 2009-10-27 00:37:19 | 只看該作者
2# smallfaifai

wa~~正       勝利者, 地平線.  火x陽.前中置犘打,好好跑.............我都想買番來玩
memberbilly 發表於 2009-10-27 00:33

除左架新太陽係o係E bay bid番o黎之外,其他都係買黎o黎o既......不如一人出多一架玩下啦
minimini 發表於 2009-10-27 01:24:36 | 只看該作者

另外你o既Lunch Box同埋Dump Truck我都砌左o黎擺,我都諗緊買番NIB......

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hph ... 46888_1854402_33492 ...
smallfaifai 發表於 2009-10-27 00:23

右下角嗰部前住喻花嘅房車仔...........我都好有性趣買番部...........不過好唔明典解個盒唔係彩色印刷........
jypepe 發表於 2009-10-27 01:34:47 | 只看該作者
右下角嗰部前住喻花嘅房車仔...........我都好有性趣買番部...........不過好唔明典解個盒唔係彩色印刷........
minimini 發表於 2009-10-27 01:24

果盒係限定版(冇記錯只係車殼上左珍珠白) , 唔係限定版(普通版車殼透明的)都有呢個花, 個盒有彩色印刷的
hummer115 發表於 2009-10-27 01:39:54 | 只看該作者
有冇大大可以幫我上色"Wild willy Jr."
minimini 發表於 2009-10-27 02:12:47 | 只看該作者
果盒係限定版(冇記錯只係車殼上左珍珠白) , 唔係限定版(普通版車殼透明的)都有呢個花, 個盒有彩色印刷的
jypepe 發表於 2009-10-27 01:34

我喺興記.......偉高........& 兆利隆都見到呢盒藍色印刷版...........正在考慮中..........
memberbilly 發表於 2009-10-27 02:43:43 | 只看該作者
5# smallfaifai

你講既新太陽.當年我讀中一.見到佢出即買,仲用佢做我既主力戰車
征服唔小 "慳"渠
而家好想 搵番架, WHERE CAN BUY??
lws920 發表於 2009-10-27 03:18:30 | 只看該作者

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hph ... 46888_1854402_33492 ...
smallfaifai 發表於 2009-10-27 00:23

嘩...正呀!!!好懷念啊~
好想整返架"地平線"玩下...
請問c hing而家賣幾$$$???
terencelui 發表於 2009-10-27 08:56:30 | 只看該作者
70-80就ok啦~
smallfaifai 發表於 2009-10-27 09:58:42 | 只看該作者

冇錯!呢架係lexan殼,上左白色....理論上貼番sticker就可以!

你講既新太陽.當年我讀中一.見到佢出即買,仲用佢做我既主力戰車
征服唔小 "慳"渠
memberbilly 發表於 2009-10-27 02:43

同我一樣,又係一出即買,當年仲係當炒貨品(即係一般車款賣緊40-50蚊佢賣75-80蚊咁啦)
呢架新太陽,我o係Ebay bid番黎架......街應該搵唔到lu......
 樓主| sarsmaster 發表於 2009-10-27 11:23:51 | 只看該作者

你都好多喎 架lunchbox同dump trucK周圍都冇晒...你快買埋hotshot啦 環球有
wingky 發表於 2009-10-27 12:24:15 | 只看該作者
我買左 lunchbox 同 monster beetle .
smallfaifai 發表於 2009-10-27 13:30:10 | 只看該作者
我買左 lunchbox 同 monster beetle .
wingky 發表於 2009-10-27 12:24

我都有Monster Beetle啊~

你都好多喎 架lunchbox同dump trucK周圍都冇晒...你快買埋hotshot啦 環球有
sarsmaster 發表於 2009-10-27 11:23

HotShot我有呀!又係砌左擺廳!
LokSpec 發表於 2009-10-27 21:06:30 | 只看該作者

限定版其實只係純白
底盤混了玻纖,同軨直徑大D
有圖有比較

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
LokSpec 發表於 2009-10-27 21:10:22 | 只看該作者
我喺興記.......偉高........& 兆利隆都見到呢盒藍色印刷版...........正在考慮中..........
minimini 發表於 2009-10-27 02:12

師兄想要的話,我可以幫到你
肯定平過門市價

登錄/註冊後可看大圖
LokSpec 發表於 2009-10-27 21:12:26 | 只看該作者

征服唔小 "慳"渠
memberbilly 發表於 2009-10-27 02:43

Box Set Vol.5 比較容易入手,但越來越貴

登錄/註冊後可看大圖
memberbilly 發表於 2009-10-27 22:29:40 | 只看該作者

19# LokSpec

woo~~~請問幾 錢呀?邊度買到??
上面除左第一盒  ,其他我細個果時都有
中間果盒桃太郎,係當年比賽中 最多人用既車
LokSpec 發表於 2009-10-27 23:31:05 | 只看該作者
19# LokSpec

woo~~~請問幾 錢呀?邊度買到??
上面除左第一盒  ,其他我細個果時都有
中間果盒桃太郎,係當年比賽中 最多人用既車
memberbilly 發表於 2009-10-27 22:29

Yahoo早2年重見人放,
不過最近多咗人玩番而且又有新動畫
NIB的話都唔會點平

FM車
中國製將會出唔少
http://shop36920897.taobao.com/? ... -%C6%B4%D7%B0%B3%B5