RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2357|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

KITTY BUS~避震大損耗~(本王會屎範大家用最易既方法加強葉片)

GUITAR_VIP 發表於 2009-10-6 23:02:14 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
KITTY BUS天津利達~~~行車里數快近300KM  ~~

前日俾我部下青衣廠長強行驗車.................

發現....中擔避震~~得返 1 MM 行程.....可以話係無行程.....呵呵 .........

KITTY 要繼續轟炸吐露港~~~就要做下手術了.....................

今晚夜D POST相~~^3^))))
man01 發表於 2009-10-6 23:03:50 | 只看該作者
1# GUITAR_VIP
吓.......大驗
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2009-10-6 23:20:18 | 只看該作者
odaan 發表於 2009-10-6 23:32:04 | 只看該作者
KITTY BUS天津利達~~~行車里數快近300KM  ~~

前日俾我部下青衣廠長強行驗車.................

發現....中擔避震~~得返 1 MM 行程.....可以話係無行程.....呵呵 .........

KITTY 要繼續轟炸吐 ...
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-6 23:02

屈彈簧片嗎?
dg8380 發表於 2009-10-6 23:33:18 | 只看該作者

錯啦!不是強行檢驗。
係突擊驗車,因為我們要保持巴士既質量,保持我們近零既壞車率。
因為我了解巴士既結構,更加對旗下既巴士有一定既要求。
我另一個心得係 巴士不是只有車殼,底盤結構一定要了解。
Q-pet 發表於 2009-10-6 23:48:00 | 只看該作者
你成日咁玩..架車唔散先奇怪啦
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2009-10-7 00:08:29 | 只看該作者

這個方法~~相當不俗~~~但效果不太理想><~~

我的更強^3^))啜啜~~~大春單~~I LOVE U ^3^
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2009-10-7 00:09:42 | 只看該作者
錯啦!不是強行檢驗。
係突擊驗車,因為我們要保持巴士既質量,保持我們近零既壞車率。
dg8380 發表於 2009-10-6 23:33

咩野叫"更加對旗下既巴士有一定既要求" ??!!!!!!!!!!!

你好大既膽!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2009-10-7 00:10:49 | 只看該作者
你成日咁玩..架車唔散先奇怪啦
Q-pet 發表於 2009-10-6 23:48

這只不過是像真的玩法吧~~
Q-pet 發表於 2009-10-7 00:13:46 | 只看該作者
這只不過是像真的玩法吧~~
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-7 00:10

係呀..像真咁玩法..就唔會係電梯入邊你比錯油門..架車.車尾撞到我隻腳啦..好痛嫁個野..
如果個野好快咁撞..隻腳唔洗要..
像真你就唔會HI到我架消防車啦--你D駕駛技術一般..
上我D堂啦..收你34.5啦
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2009-10-7 00:42:37 | 只看該作者
係呀..像真咁玩法..就唔會係電梯入邊你比錯油門..架車.車尾撞到我隻腳啦..好痛嫁個野..
如果個野好快咁撞..隻腳唔洗要..
像真你就唔會HI到我架消防車啦--你D駕駛技術一般..
上我D堂啦..收你34.5啦
Q-pet 發表於 2009-10-7 00:13

^3^)))))))))))啜啜啜~~~卜卜~~~我聽日交學費^3^))))))))))))))
馬輝 發表於 2009-10-7 09:45:49 | 只看該作者
錯啦!不是強行檢驗。
dg8380 發表於 2009-10-6 23:33

搵日都要開架旅遊車入青衣廠強制驗車先
waiyuen 發表於 2009-10-7 13:36:33 | 只看該作者
得返1mm    係咪拎黎打x機練習?練手指力
dg8380 發表於 2009-10-7 20:26:30 | 只看該作者
咩野叫"更加對旗下既巴士有一定既要求" ??!!!!!!!!!!!

你好大既膽!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GUITAR_VIP 發表於 2009-10-7 00:09

多謝你對我既讚賞
老古 發表於 2009-10-7 22:19:31 | 只看該作者
真的是路遙知馬力。
Q-pet 發表於 2009-10-8 00:47:40 | 只看該作者
相呢??你仲未放啵
生人霸死地呀