RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Hulk
打印 上一主題 下一主題
收起左側

四担r620

Kk_ 發表於 2009-10-5 23:49:56 | 只看該作者
好正....我想問你個斗係自己diy定係搵人同你mod出黎架?
電車怪~傑 發表於 2009-10-5 23:55:52 | 只看該作者

其實只要樓主覺得滿意就得架啦...唔需要理人點睇...架車係自己既鐘意點整就點整...如果聽到其他師兄既意見就走去改的話...咁只係去為左滿足其他人既意見去整架車出來,咁就冇左個意思了...

個泥斗係膠定係金屬??
 樓主| Hulk 發表於 2009-10-6 00:51:04 | 只看該作者
其實只要樓主覺得滿意就得架啦...唔需要理人點睇...架車係自己既鐘意點整就點整...如果聽到其他師兄既意見就走去改的話...咁只係去為左滿足其他人既意見去整架車出來,咁就冇左個意思了...

個泥斗係膠定係金屬??
x2 個泥斗係膠
 樓主| Hulk 發表於 2009-10-6 00:53:10 | 只看該作者
[quote]好正....我想問你個斗係自己diy定係搵人同你mod出黎架?
Kk_  
  個斗跟車二手收反來.
小角仔 發表於 2009-10-6 12:04:07 | 只看該作者
54# 電車怪~傑
唔通係我
man01 發表於 2009-10-5 22:08

文哥....可能係你個頭像呀
waiyu419 發表於 2009-10-6 18:42:56 | 只看該作者

個泥斗係膠定係金屬??
電車怪~傑 發表於 2009-10-5 11:55 PM

X3
樓主架車做得很好
卍亮卍 發表於 2009-10-6 19:13:57 | 只看該作者

電車怪~傑 發表於 2009-10-5 23:55

x4 very good
部車係自己既 自己滿意咪得囉 ...唔洗理會其他人既感受啵
家豪 發表於 2009-10-6 19:15:41 | 只看該作者
x4 very good
部車係自己既 自己滿意咪得囉 ...唔洗理會其他人既感受啵
卍亮卍 發表於 2009-10-6 19:13

咁我x5喇
家豪 發表於 2009-10-6 19:16:46 | 只看該作者
樓主你住邊區架呢???
有機會大家交流下丫
小洛__ 發表於 2009-10-6 23:14:14 | 只看該作者
一頁半頁就叫吹水...明白晒q sir sorry sir
daimashing 發表於 2009-10-7 03:32:49 | 只看該作者

阿洛/家豪...有人要係呢個自以為貨車界裏面揚名天下咪由佢囉!!佢地想神啫,你地整唔到,佢整到咪勁囉!!如果有人想個個整車都有超技術..咪叫佢開貨車學校囉?!我手好好/唔通叫佢地一個二個手車唔好就唔好出唻玩咩[唔得咖嘛]!!!!!!!!好老肚因目標唔同
馬輝 發表於 2009-10-7 09:14:54 | 只看該作者
真係夠啦...大家響度吹水吹到玩針對,簡直係對樓主心血的莫大不敬

再離題即鎖,敬請留意
有勇冇謀 發表於 2009-10-7 09:41:50 | 只看該作者
各位 版友, 大家討論還討論, 吹水還吹水, 要適可而止, 每個 版友都有發言權, 不論是主觀或客觀之意見, 都係值得參考, 但不希望見到針對性的惡意批評, 搞到又要 lock post, ban account, 我地絕對唔想咁做, 希望各 版友能合作維持工房的良好討論氣氛, thx
kowan77 發表於 2009-10-7 10:08:59 | 只看該作者
各位 版友, 大家討論還討論, 吹水還吹水, 要適可而止, 每個 版友都有發言權, 不論是主觀或客觀之意見, 都係值得參考, 但不希望見到針對性的惡意批評, 搞到又要 lock post, ban account, 我地絕對唔想咁做, 希望各 版 ...
有勇冇謀 發表於 2009-10-7 09:41

我自己說出的意見!我就覺得一定是主觀的!
但叫板友唔好針對性的惡意批評!我覺得要執法者先做好比大家睇!
第如教小朋友唔好吵架!但自己一生氣就罵小朋友!
意見不合吵架!只因利益出現!
利益=名聲 AND 金錢!
odaan 發表於 2009-10-7 10:29:28 | 只看該作者
各位 版友, 大家討論還討論, 吹水還吹水, 要適可而止, 每個 版友都有發言權, 不論是主觀或客觀之意見, 都係值得參考, 但不希望見到針對性的惡意批評, 搞到又要 lock post, ban account, 我地絕對唔想咁做, 希望各 版 ...
有勇冇謀 發表於 2009-10-7 09:41

人地既分享就係炫耀 , 自己既分享就係分享
甘好簡單遮 , D 人都係想叫人唔好出聲 , 要一個只讚無彈既地方 , 甘咪唯有將就下佢

避重就輕 , 識做架喇~~
~TOYOTA~ 發表於 2009-10-7 11:32:52 | 只看該作者
大家咁嬲做咩呢??有時分享下講人知點解..就係睇樓主接唔接收到..
咁奧單兄分享下自己D野..係佢講野直左小小..但大家吸收當學野..都係一件好事呀
odaan 發表於 2009-10-7 11:44:51 | 只看該作者
大家咁嬲做咩呢??有時分享下講人知點解..就係睇樓主接唔接收到..
咁奧單兄分享下自己D野..係佢講野直左小小..但大家吸收當學野..都係一件好事呀
~TOYOTA~ 發表於 2009-10-7 11:32

大佬 , 正所謂冤有頭債有主 , 而家人地厚住面皮都開左口咯

一人做事一人當 , 無謂要其他人幫我受
你既好意 , 我心領喇~~

登錄/註冊後可看大圖
家豪 發表於 2009-10-7 19:24:40 | 只看該作者
版主們,其實今次我同odaan兄只係討論,
都冇話嘈唔係嘈,嬲唔嬲,
同埋我同odaan兄大家傾左幾頁,了解大家多左,
明白大家追求d咩咁,咁大家知道多啲,咁咪少d勞嘈,
觀點唔同姐,兩睇吧
馬輝 發表於 2009-10-7 21:11:05 | 只看該作者
版主們,其實今次我同odaan兄只係討論,
都冇話嘈唔係嘈,嬲唔嬲,
同埋我同odaan兄大家傾左幾頁,了解大家多左,
明白大家追求d咩咁,咁大家知道多啲,咁咪少d勞嘈,
觀點唔同姐,兩睇吧
家豪 發表於 2009-10-7 19:24

WELL,有你們的討論還可,但有D混水摸魚的搞到事態越來越糟
老古 發表於 2009-10-7 22:15:23 | 只看該作者
是閣下自製的嗎,看似相當不俗。