RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1709|回復: 5
收起左側

新手油車一套齊晒mop1600

公子 發表於 2009-7-27 20:27:24 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
快來睇睇喇.大量現貨.重有好多唔同既車呀.零件全齊!!!!

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

炭二樓板車都係mop2000.快d來睇下喇

新創意模型
爐石堂街13號地下(新馬路同善堂學校係街頭我地係街尾)
電話:62338883
daniellau0110 發表於 2009-7-28 12:00:56 | 顯示全部樓層
老細, 架GPX4係咪就係之前你同我講話返緊一套2000蚊左右, 包埋個FUTABA控既車呀?
仲包D咩TIM?
 樓主| 公子 發表於 2009-7-28 13:26:05 | 顯示全部樓層
HYPER 10 先係我之前講歌部而家做緊1600

gpx4 無engine 無電子野mop2000!
daniellau0110 發表於 2009-7-30 09:57:43 | 顯示全部樓層
咁HYPER10如果要配零件難吾難呀? 1600蚊係咪包埋控??
 樓主| 公子 發表於 2009-7-30 14:02:21 | 顯示全部樓層
1600包嘛控!!!
零件齊
芝華士1 發表於 2009-9-23 01:28:40 | 顯示全部樓層
GPX-4邊度生產??