RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: chan951130
打印 上一主題 下一主題
收起左側

花柳巴小改做

lajar 發表於 2009-5-26 02:04:10 | 只看該作者
重有,如果你想車身睇落硬淨D,用膠板都得,慢慢雕,又方便做形......
((唔好去模型鋪買,你老豆賣樓都唔掂))
我睇你車身平面多,無咩detail位,1個用應該cando((係你嘅速度,我就要半年))
lajar 發表於 2009-5-26 02:06:32 | 只看該作者
家豪 發表於 2009-5-26 02:07:56 | 只看該作者
咁起碼好個同佢個咁上下年齡玩丫嗎=-=死野
Q-pet 發表於 2009-5-26 02:01

咁又係
GUITAR_VIP 發表於 2009-5-26 02:37:22 | 只看該作者
係咁買油~~~d $ 真係多到痴根~~~

so~~成日話佢咩年紀少少~整到咁好勁~~~~完全廢話~~

係佢咁既年紀~~有咁多$? ~~~大把靚仔做到~~so陳生真幸福~
odaan 發表於 2009-5-26 09:31:59 | 只看該作者
係咁買油~~~d $ 真係多到痴根~~~

so~~成日話佢咩年紀少少~整到咁好勁~~~~完全廢話~~

係佢咁既年紀~~有咁多$? ~~~大把靚仔做到~~so陳生真幸福~
GUITAR_VIP 發表於 2009-5-26 02:37

一塊膠版 , 只係係上面平面填色
無輪廓

就好似一個 ...... 方頭人
嘩...
講講下., 講埋屋企既?!?!?
lajar 發表於 2009-5-26 10:27:09 | 只看該作者
一塊膠版 , 只係係上面平面填色
無輪廓

就好似一個 ...... 方頭人
odaan 發表於 2009-5-26 09:31

wa,奧單兄邊度揾張咁嘅相呀

((D 輪廓,叫個 pk仔自己唸掂佢))
Q-pet 發表於 2009-5-26 10:40:47 | 只看該作者
嘩...
毛 發表於 2009-5-26 10:16

我同家豪有d感祝ja..所以自己d野都講囉
 樓主| chan951130 發表於 2009-5-26 14:03:57 | 只看該作者
-0-"無上一陣就到第7頁
Q-pet 發表於 2009-5-26 15:06:14 | 只看該作者
-0-"無上一陣就到第7頁
chan951130 發表於 2009-5-26 14:03

係..兩頁紙教你人生道理
anson3263086 發表於 2009-5-26 16:43:36 | 只看該作者
係..兩頁紙教你人生道理
Q-pet 發表於 2009-5-26 15:06

冇錯,真係學到好多嘢,好感動
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 17:09:53 | 只看該作者

無聊!講左去邊度..你唔講埋你點長大?!呢度發表意見呀...

以家咁Q多牆頭草既喂....風吹邊面擺邊面.....以家開po真係慘!十個有九個都比人踩...

踩人咁叻..你做左人地D野出黎先講啦...做到唔代表你勁!你諗下人地幾歲開始整..自己幾歲開始整..

陳生加油啦!以你既年齡整到既野!以經勁過好多同年既人....

唔鐘意隨便插!!我唔介意的
家豪 發表於 2009-5-26 17:19:53 | 只看該作者
嘩...
毛 發表於 2009-5-26 10:16

哈~討論埋d經歷姐
Q-pet 發表於 2009-5-26 17:30:07 | 只看該作者
無聊!講左去邊度..你唔講埋你點長大?!呢度發表意見呀...

以家咁Q多牆頭草既喂....風吹邊面擺邊面.....以家開po真係慘!十個有九個都比人踩...

踩人咁叻..你做左人地D野出黎先講啦...做到唔代表你勁!你諗下 ...
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 17:09

唔比傾既咩...你唔O岩睇未無回囉...
我地個問題主觀點係..陳生亂咁洗錢...
我地叫佢應該洗既地方去用..唔係想買咩就買咩..
你明無
anson3263086 發表於 2009-5-26 17:35:53 | 只看該作者
唔比傾既咩...你唔O岩睇未無回囉...
我地個問題主觀點係..陳生亂咁洗錢...
我地叫佢應該洗既地方去用..唔係想買咩就買咩..
你明無
Q-pet 發表於 2009-5-26 17:30

唔好咁火,冷靜D
Q-pet 發表於 2009-5-26 17:38:42 | 只看該作者

踩人咁叻..你做左人地D野出黎先講啦...做到唔代表你勁!你諗下 ...
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 17:09

睇到你打呢句唔介意咁得啦..到時無係度開火就得
你都唔明我地係想點..但你唔用佢阿爸同媽子角度去想下佢做每一件事都係錢?
好似我以前架舊雞賣比佢..佢開心到先比250..第二日再問阿媽拎450..
跟手無錢.下下問..你估佢地真係人肉提款機呀??用完就問呀
係呀..你話佢整到巴士又點??佢問完利達意見..但整出黎有自己一套..
咁借問聲..佢問黎做咩??出車又唔檢查...如果真係有心.就比D心機去整
佢係學生..除左考試..功課之後..可能有其他時間...點解唔用個D時間用心去整呢?
Q-pet 發表於 2009-5-26 17:44:32 | 只看該作者
唔好咁火,冷靜D
anson3263086 發表於 2009-5-26 17:35

我係用客觀既方式去傾呢件事
Noir.KAZE 發表於 2009-5-26 17:58:04 | 只看該作者
其實咁講啦
唔俾人踩過唔知自己衰邊度既
樂觀d去睇,人地都係教自己野je
陳生仲咁細個,整得到咁已經係唔錯
不過可以再好d
佢唔係做唔到ga,不過佢心急je
如果可以花多d心機同時間,再好好地接受師兄們既意見,下一部一定可以做得更好

又,玩得埋既朋友唔止係同佢一齊玩
更應該要教導
作為長輩既師兄們見到佢亂咁洗錢,只係提醒佢,我覺得咁樣係好事

希望陳生肯擺多d心機時間落下一部巴士度,遲d整部靚靚仔仔既俾人睇啦
 樓主| chan951130 發表於 2009-5-26 18:01:42 | 只看該作者
大家唔好火
冰‧心龍 發表於 2009-5-26 18:02:42 | 只看該作者
睇到你打呢句唔介意咁得啦..到時無係度開火就得
你都唔明我地係想點..但你唔用佢阿爸同媽子角度去想下佢做每一件事都係錢?
好似我以前架舊雞賣比佢..佢開心到先比250..第二日再問阿媽拎450..
跟手無錢.下下問.. ...
Q-pet 發表於 2009-5-26 17:38

人地老豆老母比錢佢為咩??哄佢開心咋!個個十幾歲都係咁嫁啦!唔通一生出黎就識諗咩!on蕉

佢問利達參考意見唔得嫁??唔通個個整巴士都同利達一樣呀?你睇返陳生開po你點覆人啦...

人地重細!駛唔駛踩咁盡!你唔係以為自己真係Q sir先得嫁!人地笑緊你都唔知!醒下啦!

玩車玩到咁!玩具黎姐!下話?