RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: abc12345
收起左側

超級新手應該用咩車款好d呢

樓主| abc12345 發表於 2009-5-24 18:41:17 | 顯示全部樓層
咁其實v-one s III evo 咩價錢到???
joman 發表於 2009-5-24 19:39:52 | 顯示全部樓層

21# abc12345

看來你已鎖定目標,vone s 3 個價位我也不清楚,以前好似不過2000元,現在可能要去問問,不過剛剛在二手區有人放2200元,你可以check吓,原來是V-ONE S3 KYOSHO CUP EDITION 2
vone s 3 果D車壳好靚,我單單買個車壳GT-R要280元+150貼紙再+d嘖油=500元好貴但無奈,不過鍾意無計!
 樓主| abc12345 發表於 2009-5-24 21:44:11 | 顯示全部樓層
21# abc12345

看來你已鎖定目標,vone s 3 個價位我也不清楚,以前好似不過2000元,現在可能要去問問,不過剛剛在二手區有人放2200元,你可以check吓,原來是V-ONE S3 KYOSHO CUP EDITION 2
vone s 3 果D車殼好 ...
joman 發表於 2009-5-24 19:39

咁v-one s III同V-ONE S3 KYOSHO CUP EDITION 2有咩唔同???
v-one s III evo 係咪又同上面兩隻唔同????
novafans 發表於 2009-5-24 22:36:46 | 顯示全部樓層
v-one sIII都好,佢既格局同3r有啲相似,係up-grade快車前的預備車,相反fw-06車架完全唔同,如果將來換車會有啲唔同(方向)
xray353 發表於 2009-5-24 22:43:43 | 顯示全部樓層
蛇仔可用京商車売?
joman 發表於 2009-5-25 00:47:45 | 顯示全部樓層
25# xray353
沒有記錯京商原裝車売(200mm)有兩種,第一種是已上好色有貼紙但經已開了柱孔給京商車用(看你是否介意),第二種是透明咩都未開(要再買貼紙)應該合用,不過唔快,只是用來遊街示威(講笑)
 樓主| abc12345 發表於 2009-5-29 21:28:41 | 顯示全部樓層
C兄們,我終於有生之年買左第一部車車
v-one s III evo
rotarygod 發表於 2009-5-30 11:17:05 | 顯示全部樓層
我覺得尤其係.21偈嘅油車,好有力量感
電車冇嗰種feel