RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: chukamchunhkac
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ME31----(28/12更新左相)

家豪 發表於 2009-6-5 18:46:17 | 只看該作者
達達 , 佢只係我地生命中既其中一個過客 , 基本上我地沒必要去教導佢, 就如昨日食完既鮑魚或者公仔麵 , 今日一樣會變做屎 , 我地每日都要去開大 , 邊理得甘多 ??
odaan 發表於 2009-6-5 18:07

師兄有道理~
lsl86712 發表於 2009-6-5 19:59:35 | 只看該作者
達達 , 佢只係我地生命中既其中一個過客 , 基本上我地沒必要去教導佢, 就如昨日食完既鮑魚或者公仔麵 , 今日一樣會變做屎 , 我地每日都要去開大 , 邊理得甘多 ??

GUITAR_VIP 發表於 2009-6-5 20:22:56 | 只看該作者

thx~odaan大大~唔怕~~^^!!!

其實.........我想籍今次比試......show下我d車既性能姐(元洲仔>沙田~每個week我都咁玩架啦).......(我唔應為50%青衣產品係我對手..wakaka)

如無意外~~最保守~由元洲仔40mins 就可以到到馬場雙橋~~~wakakakaka >3<!!!!!

ps(你個食野理論...........我笑左><"!!!!!!!!!.)講得岩^3^)))))
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-5 20:26:54 | 只看該作者
194# GUITAR_VIP

我既意思係,再硬既料都會爆,我諗個誤會由此產生。我認我買陣,點解唔得?
chukamchunhkac 發表於 2009-6-5 17:33

我只係怕你爆左~~你又唔識整WO~~話叫佳佳做多條ja ma..........邊個話你唔買得姐.....
Q-pet 發表於 2009-6-5 22:20:21 | 只看該作者
即使在下真的是中遠,但在下也都只是想你把作品做得好些。
老古 發表於 2009-6-5 00:21

咩中遠咁打字法既??你做咩會當係自己中遠角色一職呢??
你唔係老古大哥咩??
如果係我都未睇個你既車相...雖然我地個個人踏陳仔部車..
你從來未貼個你架車啵??
Q-pet 發表於 2009-6-5 22:24:10 | 只看該作者
咁我地未要叫老古做主席
MRX-2 發表於 2009-6-5 22:25:08 | 只看該作者

"大佬"~~你試下食~屎睇下會唔會變番隻鮑魚或者公仔面出黎?
odaan 發表於 2009-6-6 01:32:44 | 只看該作者
"大佬"~~你試下食~屎睇下會唔會變番隻鮑魚或者公仔面出黎?
MRX-2 發表於 2009-6-5 22:25

大家都知正常人係甘運作
如果夾硬要甘

a. 佢同呢舊鮑魚或者公仔麵有親
b. 痴線既
c. 意圖改寫人類歷史

我 3 樣都無 , 只係同隻鮑魚講 , 你一比人食就會變屎 , 返唔到轉頭 , 佢唔聽 , 偏要做 , 仲質疑你
唯有由得佢正常消化囉 , 逼不得
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-6-6 11:30:54 | 只看該作者

200# odaan

你甘叫教導,哈哈~.....過客?講得好,你都不過係我生命中一個過客,昨日誤食既過期食品,今日一樣會變做爛屎,佢要爛,我理唔到亦無法糾正!1.用珍珠板唔夠硬,我認,但唔認為叫錯,用咩黎整根本就無規範,又點會有對錯之分?      2.挑車係G....VIP先生發起         3.我話佢車頭爆三次唔係話佢唔夠硬,係話再硬既料都會爆           4.想同你玩撞擊測試既係佳哥唔係我。          你講得好聽,但實情就係無講過d乜,一味話我唔岩,到我問你我錯在邊,你又講唔出,叫你唔好亂up,就話我反指你是。我何罪之有,煩請你列舉出黎!我一一為你解答,我唔想大家覺得有錯唔認,你講得你甘有道理,請列舉我有咩錯
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-6-6 11:34:06 | 只看該作者
204# GUITAR_VIP

你話我話你個車頭爆左三次,我既意思係,再硬既料都會爆~你睇睇我覆邊先啦
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-6-6 11:37:01 | 只看該作者

條架收唔收錢?
PIU123 發表於 2009-6-6 11:40:31 | 只看該作者
口舌之箏何用之有.待君之作.靜觀其變.[是也!!]
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-6 11:55:17 | 只看該作者

你話我話你個車頭爆左三次,我既意思係,再硬既料都會爆~你睇睇我覆邊先啦
chukamchunhkac 發表於 2009-6-6 11:34

咪再廢話啦~~車身上幾口羅絲都唔識~~~年尾你同你架溶膠車都唔好潛水就得啦~^3^~~
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-6-6 11:56:38 | 只看該作者
條架收唔收錢?
導雷斯 發表於 2009-6-6 13:09:19 | 只看該作者
大家都知正常人係甘運作
如果夾硬要甘

a. 佢同呢舊鮑魚或者公仔麵有親
b. 痴線既
c. 意圖改寫人類歷史

我 3 樣都無 , 只係同隻鮑魚講 , 你一比人食就會變屎 , 返唔到轉頭 , 佢唔聽 , 偏要做 , 仲質疑你 ...
odaan 發表於 2009-6-6 01:32

頂你飲緊水架
成隻mon都係水
po3117 發表於 2009-6-6 16:01:16 | 只看該作者
頂你飲緊水架
成隻鮑魚都係水
導雷斯 發表於 2009-6-6 13:09

導雷斯 發表於 2009-6-6 17:21:10 | 只看該作者

衰鬼吖
整到濕哂
GUITAR_VIP 發表於 2009-6-6 20:23:41 | 只看該作者
頂你飲緊水架
成隻mon都係水
導雷斯 發表於 2009-6-6 13:09

dg8380 發表於 2009-6-7 10:22:53 | 只看該作者
上次我真係有比意見 , 講兩粒螺絲夠唔夠力
甘意見遮 , 講完唔岩聽我咪收水囉
點知無里頭又約我鬥撞 , 我明知我要鑼出黎 , 鏟泥機隻鏟我都鑼到
但唔通我無情情約人開波咩 ??
唔出聲當睇唔到

但係一陣又約第 ...
odaan 發表於 2009-6-4 15:15

首先我只係想取得更多數據,正如你所講兩粒螺絲夠唔夠力。
之後本人嘗試過使用充滿電既電池既電,用盡2波,整過底盤撞牆。起步加速距離10米(同型號底盤)
結果係尾牙內既Y字叉爆左 當時底盤上係使用全新零件。
之後底盤上檢查個羅c同c母無鬆。
外國一些車廠是用真車放上假人做撞擊test。
我只希望odaan同我做test目的係我想證明果兩粒螺絲夠唔夠力。
不過做test前一定要得到車主既書面批淮。
另外我出產既車一定要做足test先比佢出街。
最後我想要更多數據做出更完美既巴士。
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-6-7 17:11:46 | 只看該作者
219# dg8380

有時d師兄習慣睇野睇頭唔睇尾,將被佢曲解既意思當係發表者既意思,並且...(唔)接受發表者發表既正確意思既回應~

舉個例子,城記買既雙層b.man有d過檔比九巴同冠忠,有一架就好似你甘講,撞擊測試,and then報銷