RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 36545|回復: 325
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ME31----(28/12更新左相)

chukamchunhkac 發表於 2009-5-11 19:45:22 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

Thank you Q-pet頂回佢個舊POST

登錄/註冊後可看大圖
[/IMG]

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
咁有冇10%既相睇呀?
jt2106 發表於 2009-5-13 12:50:20 | 只看該作者
得個講子,相都冇張...=.=
咁同人講10%有咩用=.=
柊建一 發表於 2009-5-13 13:39:57 | 只看該作者
得個講子,相都冇張...=.=
咁同人講10%有咩用=.=
jt2106 發表於 2009-5-13 12:50

他指的10%是..我相信只是買了材料吧=.="
豬腸裡的天空 發表於 2009-5-13 13:49:30 | 只看該作者
ME31(DG6407)己經開工,可望最遲於一個半月內完成(ME40d野將有部份直接移植過去)。同時由於資料猤足,ME40計劃暫停
chukamchunhkac 發表於 2009-5-11 19:45

me40暫咩停呀~~~~爛就爛尾啦~~~
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-5-13 15:04:06 | 只看該作者

Wait a moment!
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-5-13 15:07:00 | 只看該作者
me40暫咩停呀~~~~爛就爛尾啦~~~
豬腸裡的天空 發表於 2009-5-13 13:49

我要整實整到,注意:我唔係吹水王,整完之後我要你地無說話好講
豬腸裡的天空 發表於 2009-5-13 15:13:34 | 只看該作者
我要整實整到,注意:我唔係吹水王,整完之後我要你地無說話好講
chukamchunhkac 發表於 2009-5-13 15:07

咁你完成左先講啦~ + oil
scalpel 發表於 2009-5-13 15:19:44 | 只看該作者
Hope to see ching's finish product!
000AKW 發表於 2009-5-13 15:24:48 | 只看該作者
睇過点。
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-5-13 15:34:54 | 只看該作者

個底盤巳OK,依家係凡繁點整支架,唔係整唔到,係有d料佩唔到,唔係大左就細左,一係就厚d一條就簿左d!
豬腸裡的天空 發表於 2009-5-13 16:05:40 | 只看該作者
個底盤巳OK,依家係凡繁點整支架,唔係整唔到,係有d料佩唔到,唔係大左就細左,一係就厚d一條就簿左d!
chukamchunhkac 發表於 2009-5-13 15:34

呢d問題~~~根本就唔係問題
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-5-13 16:39:13 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
superchucu 發表於 2009-5-13 16:45:03 | 只看該作者
又話要整晒成個千抽架?
PIU123 發表於 2009-5-13 16:48:44 | 只看該作者
係唔係冇避震?
豬腸裡的天空 發表於 2009-5-13 16:55:18 | 只看該作者
有避震~~~~~但條架咁熟口面既??? haha
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-5-13 17:31:36 | 只看該作者
已經整番,THX各位
 樓主| chukamchunhkac 發表於 2009-5-13 17:46:52 | 只看該作者

另加

登錄/註冊後可看大圖
chan951130 發表於 2009-5-13 18:10:17 | 只看該作者
有避震~~~~~但條架咁熟口面既??? haha
豬腸裡的天空 發表於 2009-5-13 16:55

佳佳出品
jt2106 發表於 2009-5-13 18:32:31 | 只看該作者

即係參考