RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1149|回復: 5
收起左側

請教師兄們:infernoUS改GT要如何換裝?

TaBrIs 發表於 2009-5-9 11:24:25 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
如題,
小弟是油車/kyosho 新手一名,
看過了menu, 2車有很多地方相似,想改做gt 同frd/ ching 們跑下街

請指教,thanks
 樓主| TaBrIs 發表於 2009-5-20 13:09:03 | 顯示全部樓層
原來D版無ching 玩 inferno
笨仔 發表於 2009-5-20 14:35:30 | 顯示全部樓層
我都係新手哦!
兩架車有九成相似,換返套街呔,趴返低架車,基本上已經玩得!
其他:孖速,servo,車殼同殼柱,在乎你要唔要像真,升級而改!
以下係我第一次玩嘅片段,獻醜喇!
http://www.youtube.com/watch?v=Q ... eature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=nXhCfmDsics&feature=channel
 樓主| TaBrIs 發表於 2009-5-20 14:54:38 | 顯示全部樓層
thx ching reply
我身在國內看不到utube,下星期返hk再睇
thx again
NitroChicken 發表於 2009-5-20 16:01:34 | 顯示全部樓層
inferno改GT唔抵...
孖速+原裝殼已15xx....未計其他件.
 樓主| TaBrIs 發表於 2009-5-21 12:29:45 | 顯示全部樓層
嘩....gt2 rtr 都係2k多D
.....有無 3 party 方案平D底玩d呢?