RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2181|回復: 9
收起左側

新手想玩戰機...請指教一下

iouand 發表於 2009-5-2 19:01:14 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

我未玩過,但架機實在好型,超超想玩....euro typhoon
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1118358376
想請教下各位ching
這類機對新手是否適合???
$680貴唔貴??
香港是否冇地方玩?? T16hNfXeIXUJL_eos9_104753_jpg_310x310.jpg
Q-pet 發表於 2009-5-2 19:11:08 | 顯示全部樓層

你無睇到咩-0-680指係淨飛機..你要跟SER..電變..控成套要1288
你去KWS睇下啦..有D成套一千樓下有得玩
仲有玩得飛機同直升機最好用2.4G玩..唔係一陣JAM機就大鍋
gibson 發表於 2009-5-2 19:25:48 | 顯示全部樓層
I don't think this jet is for newbie, even well experience pilot still with hesitation to fly this jet!
TRANSFORMERS 發表於 2009-5-2 23:47:13 | 顯示全部樓層
新手??C Hing你想都唔好想呀!!!
買+架炒+架呀
louis-wei 發表於 2009-5-3 09:45:39 | 顯示全部樓層
新手飛E種飛機炒硬~~~我個FAN玩左好耐,我覺得距玩特技機已經接近神阿,距都話先飛E D飛機有時都會手震,特別是降落過下~~
louis-wei 發表於 2009-5-3 09:48:52 | 顯示全部樓層
E 仲函道風扇飛機最好飛是紅箭,其次是F16,其他果D都比較難扎~~
zifu 發表於 2009-5-4 11:26:46 | 顯示全部樓層
新手..機太快,平衡難,很難飛,
Phelipcopter 發表於 2009-5-4 20:22:51 | 顯示全部樓層
Where can you buy 紅箭?
raptor50x 發表於 2009-5-4 23:13:26 | 顯示全部樓層
 樓主| iouand 發表於 2009-5-13 23:46:22 | 顯示全部樓層
..哎.......
咁多ching都咁講,我都算吧啦
台風..............f35....冇緣啦!!!!!!!!!
謝謝各位的意見......thanks