RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kevinchanep3
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問各位玩Inferno GT既人

hohohoo426 發表於 2006-5-30 12:30:42 | 只看該作者
不過作為朋友,我信佢唔會咁無GUTS用兩個ACCOUNT去辣人
WTO 發表於 2006-5-30 12:32:30 | 只看該作者
一人都可以好多account
hohohoo426 發表於 2006-5-30 12:34:39 | 只看該作者
咁我都知
hohohoo426 發表於 2006-5-30 12:36:11 | 只看該作者
不如算啦........打咁多字........好勊
WTO 發表於 2006-5-30 12:37:22 | 只看該作者
有時認為冇可能嘅嘢都有可能發生
hohohoo426 發表於 2006-5-30 12:38:02 | 只看該作者
不如諗吓幾時可以一齊玩吓好過
lokaman 發表於 2006-5-30 12:57:01 | 只看該作者
你條友叫你拿架車出來都未應我,就話個幅檔相係,問心當係,唔似你LU,你叫人點信你,我從來唔須要用GT假名打字,你兩你條oasc,wto我同教主嘈交関你地物Q事,檢討吓自己,我唔會逃之夭夭,我真係唔信你幅相,拿架車証明你有就得,2千幾對我來無所為,唔同你地有銀字機?,唔須要等出糧先買玩具,大家一樣啫,我想你地睇清楚TOPIC內容先插我都未遲,我講左好多好多叫教主拿架8仔出來証明清白,佢到現在都未回應,我星期3.4在香港,轉頭有人話我怕事去左遑邊,等我星期五返來玩到去遑邊,教主高手我,我係我等你回應教主高手

教主 發表於 2006-5-30 13:09:31 | 只看該作者
whats the problem with this guy ??
WTO 發表於 2006-5-30 13:12:17 | 只看該作者
原帖由 lokaman 於 2006-5-30 12:57 發表
你條友叫你拿架車出來都未應我,就話個幅檔相係,問心當係,唔似你LU,你叫人點信你,我從來唔須要用GT假名打字,你兩你條oasc,wto我同教主嘈交関你地物Q事,檢討吓自己,我唔會逃之夭夭,我真係唔信你幅相,拿 ...

首先 , 唔該你啲文章寫好啲先學人寸咀. 唔好要估你up乜?
第二 , 等出糧買玩具 ? 答 : 我唔洗等 (因財務自由)
第三,  我同oasc , GT講, 關你Q事咩 ! 不打自招
第四 , 見你上半場咁浮, 都忍唔住想x吓你.

教主 發表於 2006-5-30 13:15:44 | 只看該作者
原帖由 mikewu 於 2006-5-30 12:07 發表

Sigh...  suin la....  perhaps someone heck into GT's account or lockaman account or whatever.....
But anyway, everyone's happy, everyone's smiling, everyone play cars... cool?  

ofcauze i would like to.........but how can we happy, smiling and play cars with such person
in our community ? wheres the hate come from ??
lokaman 發表於 2006-5-30 13:40:31 | 只看該作者

WTO

[第三,  我同oasc , GT講, 關你Q事咩 ! 不打自招]我從新,我就唔須要假名及縮沙,我點解由第1頁到第10頁都有回應,我打字內容無影射別人,無其他意思,WTO 如果之前有同你有事發生就話啫,成年人媽,睇文章唔好挑引人
hohohoo426 發表於 2006-5-30 13:44:34 | 只看該作者
相嗌唔好口,可必呢..........
維園船王 發表於 2006-5-30 13:51:15 | 只看該作者
[quote]原帖由 devicestar 於 2006-5-30 13:18 發表

吊你老母05T扮05RR

我想問下佢幾時話過自己架係05RR?.?
WTO 發表於 2006-5-30 13:52:48 | 只看該作者
原帖由 lokaman 於 2006-5-30 13:40 發表
[第三,  我同oasc , GT講, 關你Q事咩 ! 不打自招]我從新,我就唔須要假名及縮沙,我點解由第1頁到第10頁都有回應,我打字內容無影射別人,無其他意思,WTO 如果之前有同你有事發生就話啫,成年人媽,睇文章唔好挑引人

從新乜嘢 ? '重申' 係這過.
我就係睇唔過眼你挑引人囉, 你又話要人貼相證明俾你睇買咗gt, 到人家已經貼埋link話有玩gt , 你又話.....
原帖由 lokaman 於 2006-5-30 12:57 發表
你條友叫你拿架車出來都未應我,就話個幅檔相係,問心當係,唔似你LU,你叫人點信你,我從來唔須要用GT假名打字,你兩你條oasc,wto我同教主嘈交関你地物Q事,檢討吓自己,我唔會逃之夭夭,我真係唔信你幅相,拿 ...

咁你想點呢?
何況你都係路過入來答咀.....
.

WTO 發表於 2006-5-30 14:04:37 | 只看該作者
原帖由 lokaman 於 2006-5-30 14:01 發表
我等教主约我睇車,如果你識佢叫佢约我LA,到現在都未出現,教主話玩車個人的事,明唔明呀

你認為我會幫你?
lokaman 發表於 2006-5-30 14:10:10 | 只看該作者

WTO

我唔係叫你幫我,我意思你同佢一定識,叫佢回應吓
天照 發表於 2006-5-30 14:12:49 | 只看該作者
壇主示:

唔好講粗口
WTO 發表於 2006-5-30 14:13:57 | 只看該作者
原帖由 lokaman 於 2006-5-30 14:10 發表
我唔係叫你幫我,我意思你同佢一定識,叫佢回應吓

???????????/
lokaman 發表於 2006-5-30 14:14:10 | 只看該作者

天照

OK OK
hohohoo426 發表於 2006-5-30 14:16:29 | 只看該作者
大家心平氣和慢慢傾好唔好..............