RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: kevinchanep3
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問各位玩Inferno GT既人

lokaman 發表於 2006-5-29 05:59:56 | 只看該作者
你係有相UPLOAD睇下,唔好講車多過人呀,個TOPIC係8仔,車多又點,為左個朵我指明話你記住我話你明天廣華街就買架8仔,買部NOV21機俾我睇,唔好俾我睇死你,知唔知邊買平啲,我話俾你好唔好,你唔係話我一個人的事ACO及石鬥有人玩緊,你又去問吓人
我邊個,我真係俾你,,,,,,,,,,,,,,,拿相UPLOAD睇吓,唔好得個講字

維園船王 發表於 2006-5-29 06:04:44 | 只看該作者
原帖由 lokaman 於 2006-5-29 05:59 發表
你係有相UPLOAD睇下,無好講車多有人呀,個TOPIC係8仔,車多又點,為左個朵你指明係你記住我話你明天廣華街就買架8仔,買部NOV21機俾我睇,唔好俾我睇死你,知唔知邊買平啲,我話俾你好唔好

唔洗咁盡下話......
lokaman 發表於 2006-5-29 06:24:13 | 只看該作者
你車多,我話你無架精,記住買左架車先來插我,我話你明唔明呀,我ONLINE插你好過見面先講,記住LA,以後唔好唔識未買就話人綿呔好的
教主 發表於 2006-5-29 10:47:03 | 只看該作者
原帖由 lokaman 於 2006-5-29 05:59 發表
你係有相UPLOAD睇下,唔好講車多過人呀,個TOPIC係8仔,車多又點,為左個朵我指明話你記住我話你明天廣華街就買架8仔,買部NOV21機俾我睇,唔好俾我睇死你,知唔知邊買平啲,我話俾你好唔好,你唔係話我一個人的事AC ...

" 為左個朵 " 下話?  好, 就倍你癲下~ 相就吾洗影la, 舊 post 就有, 留意背景 la.

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... page%3D6&page=1
3月影架, 你都重未買喎... 你好似係5月先買架下話;
相影果陣重新到未落地, 呔都未換; 我都裝膠呔呀, 滿意未?

o下 ? " 廣華街邊買平啲? 唔好俾我睇死你......." 乜你買野玩都要格價 ? 吾怪得你有生活有压力 la ; o甘輪到我睇死你 la ~ 係呀, 我好刻薄架, 窮實比我睇死架~

" 冇相睇無就收皮......" 成街人都想收我皮, 你排下隊先.....話時話o甘而家係味你收皮 ? lee d 野咪講笑...

" 如果你有相睇,我講對唔住都無所為 ".......男人老狗講得出要做得到.

教精你下次咪周街沙塵超. 吾知人咩料就 [請教] 左先, 有規有矩聽我講有你著數~

搭爹講下呔姐, 搞到同 d 細路鬥氣, 真係晚節不保~
ROLD. 發表於 2006-5-29 11:01:24 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2006-5-29 10:47 發表

" 為左個朵 " 下話?  好, 就倍你癲下~ 相就吾洗影la, 舊 post 就有, 留意背景 la.

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... page%3D6&page=1
3月影架, 你都重 ...

大家唔好講到咁盡.
教主 發表於 2006-5-29 11:03:21 | 只看該作者
原帖由 lokaman 於 2006-5-29 06:24 發表
你車多,我話你無架精,記住買左架車先來插我,我話你明唔明呀,我ONLINE插你好過見面先講,記住LA,以後唔好唔識未買就話人綿呔好的

我 d 玩具車多到用 20' 貨櫃裝, 重要架架捧過抔; 你同 d fan 飛街塘水滾塘魚叻極有限.
有緣落場 [重要同組] 見到就見 la.

吾好井底之蛙; 支哇哇又細隻又吠得最大聲. 失禮.
教主 發表於 2006-5-29 11:05:32 | 只看該作者
原帖由 ROLD. 於 2006-5-29 11:01 發表

大家唔好講到咁盡.

比佢辣著左~
mark999hk 發表於 2006-5-29 11:18:07 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2006-5-29 11:05 AM 發表

比佢辣著左~

相嗌吾好口,大家吾好咁燥啦~
Lift is short, play hard ma!
persistence 發表於 2006-5-29 11:25:01 | 只看該作者
等我又九唔撘八先~~~~

懂得飲靚红酒後就唔會飲啤酒~~ (都會的,冇曬$$$)
玩到明星仔就唔會想到新田地~~~ (都會的,冇曬$$$$$$)
屋企有冷氣夏天唔會開窗流汗瞓~~~~~ (都會的,想苦修成佛~~~)
mark999hk 發表於 2006-5-29 11:29:55 | 只看該作者
原帖由 persistence 於 2006-5-29 11:25 AM 發表
等我又九唔撘八先~~~~

懂得飲靚红酒後就唔會飲啤酒~~ (都會的,冇曬$$$)
玩到明星仔就唔會想到新田地~~~ (都會的,冇曬$$$$$$)
屋企有冷氣夏天唔會開窗流汗瞓~~~~~ (都會的,想苦修成佛~~~)

嘩~~師兄,你番話好"嬋"呀
教主 發表於 2006-5-29 11:30:36 | 只看該作者
揾 d fan 教下佢 la~
我絕對尊重其它飛街同 RC 車手. 不過 lee 兜友失驚無神走泥亂 x 河馬就係人都燥 !

我睇佢都吾係第一次係留言版惹鬼....
lokaman 發表於 2006-5-29 17:57:11 | 只看該作者
拿部415出來檔GT呀,你條友有意無意間話俾人聽拿杯,水杯呀,講返TOPIC先離曬題,琴晚話完你今曰先有相,你借返來呀,20個隻櫃放玩具,正常
人都知物事,我講得做得到,唔好話我,,,你,你話物時間地點,拿架GT出來我就無話可說,拿幅星星相檔係,我就真,,,,你笑死,

WTO 發表於 2006-5-29 18:35:45 | 只看該作者
原帖由 教主 於 2006-5-29 11:03 發表

我 d 玩具車多到用 20' 貨櫃裝, 重要架架捧過抔; 你同 d fan 飛街塘水滾塘魚叻極有限.
有緣落場 [重要同組] 見到就見 la.

吾好井底之蛙; 支哇哇又細隻又吠得最大聲. 失禮.

原帖由 lokaman 於 2006-5-29 17:57 發表
拿部415出來檔GT呀,你條友有意無意間話俾人聽拿杯,水杯呀,講返TOPIC先離曬題,琴晚話完你今曰先有相,你借返來呀,20個隻櫃放玩具,正常
人都知物事,我講得做得到,唔好話我,,,你,你話物時間地點,拿架GT出來我就無話可 ...

20' = 20尺 不是20個隻

乜玩Inferno GT好威咩 ? 請問你幾多歲 ?

DieselEngine 發表於 2006-5-29 18:44:00 | 只看該作者
andrewlio 發表於 2006-5-29 18:51:19 | 只看該作者
原帖由 lokaman 於 2006-5-29 17:57 發表
人都知物事,我講得做得到,唔好話我,,,你,你話物時間地點,拿架GT出來我就無話可 ...

唔好話我話你啦.

唔該你自己睇清楚先好同人地講野, 去寸人啦!!! 你睇清楚哂人地之前做過d咩野先好講野,

可能人地玩車戈時, 你都未玩... 人地玩到攞哂杯, 你先啱啱玩ja...

下次講野之前. 諗清楚.  唔好亂咁係到插人.. 大家都係玩r/c!!!!!! 隨時會見面... 費事你一日見到人之後就冇哂面啦!!!!
iCoke 發表於 2006-5-29 19:10:07 | 只看該作者
比相黎睇下咪唔洗嘈囉~比你200尺又點 空口講白話=.=
GT 發表於 2006-5-29 19:12:52 | 只看該作者
原帖由 DieselEngine 於 2006-5-29 18:44 發表
.

SAT. NIGHT ACO
GT 發表於 2006-5-29 19:14:45 | 只看該作者

aco

原帖由 WTO 於 2006-5-29 18:35 發表

20' = 20尺 不是20個隻

乜玩Inferno GT好威咩 ? 請問你幾多歲 ?

SAT NIGHT ACO.
oasc 發表於 2006-5-29 19:16:36 | 只看該作者
近排啲人好大壓力?
WTO 發表於 2006-5-29 19:22:06 | 只看該作者
原帖由 GT 於 2006-5-29 19:14 發表

SAT NIGHT ACO.

星期六我要落club噃