RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1437|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

今晚小西灣龍躍徑放車事後相:

MAZDA 發表於 2009-1-10 00:41:37 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今晚多謝各司機們出席 ,今晚真係好開心 ,玩到各位唔捨得走 !~
去前有兩位南區車友駕平治來客串一陣 ,但最終佢地冇跟我地
上山中途離去....上山時條路冇晒街燈 ,好好玩 !~但今晚真係
好凍 由其係哥連臣角道啲冷風吹到你僵晒~~~~~
到懲教署時有staff叫我地停一陣後和平散去 , 如果唔走要報警
搞掂我地... 到最後我地係藍灣半島公園解散....

相稍後才貼....
MRX-2 發表於 2009-1-10 06:43:57 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2009-1-10 00:41 發表
今晚多謝各司機們出席 ,今晚真係好開心 ,玩到各位唔捨得走 (仲唔想走?要坐花廳喎)!~
去前有兩位南區車友駕平治來客串一陣 ,但最終佢地冇跟我地
上山中途離去....上山時條路冇晒街燈 ,好好玩 !(打野戰乎?)~但今晚真係
好凍 由其係哥連臣角道啲冷風吹到你僵晒(去得果度你地都夠晒僵啦)~~~~~
到懲教署時有staff叫我地停一陣後和平散去 , 如果唔走要報警
搞掂我地... 到最後我地係藍灣半島公園解散....

相稍後才貼
(無相......咁標題應該先寫今晚小西灣龍躍徑放車事後煙.....)......

以上乃吹水回覆,期待相片分享。
 樓主| MAZDA 發表於 2009-1-10 11:46:13 | 只看該作者
Jimmyso 發表於 2009-1-10 11:53:30 | 只看該作者
嘩 !!!  好正喎
 樓主| MAZDA 發表於 2009-1-10 12:41:12 | 只看該作者
相相2.

如果同我地啲1.10,1.14玩唔知會點...

登錄/註冊後可看大圖

密斗玩OFF-RAOD~

登錄/註冊後可看大圖

上山了 ,原路都冇燈,好正...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

到哥連臣角道

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

到懲教署...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

停係度影相時,比懲教署叫我地影完相即走,唔係要CALL POLICE...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

三零玩慢爬,結果出事...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

樓主| MAZDA 發表於 2009-1-10 15:19:03 | 只看該作者
hihizaza 發表於 2009-1-10 16:26:27 | 只看該作者
nismokin 發表於 2009-1-10 16:55:58 | 只看該作者
白色果部好那靚喎~
TJ~1 發表於 2009-1-10 20:24:35 | 只看該作者
突然咁多PAJERO既?
buddylok 發表於 2009-1-11 20:40:58 | 只看該作者
你地有 AM 車牌, 懲教署呀 sir 都夠膽嘈?!  
 樓主| MAZDA 發表於 2009-1-11 20:48:41 | 只看該作者
原帖由 buddylok 於 2009-1-11 20:40 發表
你地有 AM 車牌, 懲教署呀 sir 都夠膽嘈?!  

我當時想講係自己友有公事前來 , 可能當時光線不足佢睇唔到個車牌...