RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7563|回復: 82
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2009年1月4日..青衣聯盟..大埔..屯門聯合活動其他朋友都可以參加

Q-pet 發表於 2008-12-28 15:43:50 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
以下有幾點要注意:所有黎大埔玩車既朋友..請不要開快車唔好撞到其他車友..二係人群中不要穿插小心途人..因為大埔貨車會已同政府申請所以請各位不要破壞大埔貨車會既名聲..多謝各位合作..
今晚十二點後不接收報名申請
日期:2009年1月4日.星期日
集合時間:下午三點..至三點半 已經30人參加已有兩個朋友留位
集合地點:大埔墟火車站..新達廣場出口
車類:巴士...貨車同拖頭..其他車不可參加
路線:張會交比大埔陀地帶路..
呢次活動我想集合三個團一齊玩
寫明你地係青衣..大埔定屯門(其他地方既朋友都可以參加)
新朋友報band記得pm我留電話比我...
人數30人滿額..如果有會員臨時唔得閒張會補上其他朋友
1.Q-pet        2.4G        青衣貨車巴士聯盟活動搞手
2.流灘安         2.4G        青衣貨車巴士聯盟發起人
3.oscar        2.4G        青衣人
4.馬輝           2.4G
5.沙龍王         2.4G   大埔人

6.toyotai2000    FM 35.030<<請留番電話比我..我已PM你
7.KENNITY      FM 35.100
8.Barry         FM 35.160   青衣人
9.Andy        FM 35.170    青衣人
10.消防超        FM 35.180
11.阿文          FM 35.850  屯門
12.Eric            FM 35.890<<呢位師兄換BAND張35.030借出比TOYOYAI2000

13.ivenleung   FM 36.150
14.阿達          FM 36.370 上水
15.銓            FM 36.470   青衣人
16.JONNY       FM 36.490  上水

17.消防余        FM 40.030
18.陳仔          FM 40.070
19.誠            FM 40.770  大埔誠珍
20.RAYMOND      FM.40.790   青衣聯盟
21.佳哥           FM 40.965    丹拿E型 光榮引退之行  來自:青衣聯盟..註會長

22.米高           FM 72.130  入會青衣
23.yokiso       FM 72.270
24.piu           FM  72.710
25.長毛           FM:72.950   大埔長毛

26.小健           AM 27.045    青衣人
27.oscarkwai    AM 27.195
28.中山利達       AM 28.999   大埔豬仔主席

留位
29.彩竹
30.COOLBOY

anson3263086 發表於 2008-12-28 15:45:52 | 只看該作者
TT01,ok??
 樓主| Q-pet 發表於 2008-12-28 15:50:34 | 只看該作者
 樓主| Q-pet 發表於 2008-12-28 15:59:57 | 只看該作者

回復 4# 的帖子

你唔得閒咩
andyandy782 發表於 2008-12-28 16:01:15 | 只看該作者
35.170
SPAWN 發表於 2008-12-28 16:01:24 | 只看該作者
紙巴士得嗎?
sonyraymond01 發表於 2008-12-28 16:03:22 | 只看該作者
FM.40.790  青衣聯盟
 樓主| Q-pet 發表於 2008-12-28 16:03:25 | 只看該作者

回復 6# 的帖子

得..你出啦..之後我火燒你後欄
SPAWN 發表於 2008-12-28 16:05:27 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2008-12-28 16:03 發表
得..你出啦..之後我火燒你後欄

我都想睇下火巴士
kenobe 發表於 2008-12-28 16:06:08 | 只看該作者
過多個星期,11號可以嗎? 4號要返工呀
SPAWN 發表於 2008-12-28 16:07:16 | 只看該作者
報住先!FM:72.950  黑王再臨
dg8380 發表於 2008-12-28 16:12:37 | 只看該作者
FM40.965 丹拿E型 光榮引退之行  來自:青衣車隊
dg8380 發表於 2008-12-28 16:14:11 | 只看該作者
原帖由 SPAWN 於 2008-12-28 16:01 發表
紙巴士得嗎?

紙巴士 可能會在我部丹拿E車底出現喎
 樓主| Q-pet 發表於 2008-12-28 16:17:19 | 只看該作者
原帖由 SPAWN 於 2008-12-28 16:05 發表

我都想睇下火巴士

我都想見下..之後架巴士變左堆煙~"~
 樓主| Q-pet 發表於 2008-12-28 16:17:56 | 只看該作者
原帖由 kenobe 於 2008-12-28 16:06 發表
過多個星期,11號可以嗎? 4號要返工呀

一係我下次再搞睇下你有無時間出席
SPAWN 發表於 2008-12-28 16:21:45 | 只看該作者
原帖由 dg8380 於 2008-12-28 16:14 發表

紙巴士 可能會在我部丹拿E車底出現喎

應該係會在咁多位ga車底出現
小肥胖 發表於 2008-12-28 17:42:50 | 只看該作者
oscar 咖喱雞 2.4豬
ok7093942003 發表於 2008-12-28 18:16:57 | 只看該作者
you say this is 青衣聯盟..大埔..屯門聯合活動
so why not in 屯門??
 樓主| Q-pet 發表於 2008-12-28 18:55:14 | 只看該作者

回復 18# 的帖子

但係大埔..係呢個活動中點站...大家去都方便d
GUITAR_VIP 發表於 2008-12-28 19:02:03 | 只看該作者
原帖由 ok7093942003 於 2008-12-28 18:16 發表
you say this is 青衣聯盟..大埔..屯門聯合活動
so why not in 屯門??

咁又唔問下點解唔去青衣?