RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2821|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

天津利達~~~再見70之旅MK一晚遊.................

GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 00:52:06 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
70號.........曾經係往來新界至九龍既路線之王............但到今日.....已風光不再了..........而且..12-7..就會正式取消~~~~

可能加上本王老豆以前曾經駛過呢條線.........同埋細個果時成日搭.........so..覺得有d難離難捨.............

so~~星期2,3晚分別去左上水~同佐匯既巴總影下佢~~~留下念啦.......

星期2晚到上水~~~我影佢d車~~~~但佢地見返我果架......就又係咁吹~~~~so~有時d車佬仲煩過d巴膠..............

到星期3晚.................去到佐匯就仲激..........同時比車佬同巴膠一齊埋黎影同吹水.........天呀~~我係要影巴屎~~唔係俾你地影呀!!

兩次都係見到FA 9288 ^3^))))重影到SCANIA巴屎~~~~別了!!70!!!

跟住就去左偉高~~~極速~同GPM 4 眼佬吹水>3<!!!!!當然緊係有野買啦^3^))))

係呢3度~都同人吹水吹到HIGH晒~~~唔記得影相^3^))))偉高個老闆好似好鍾意利達咁喎~~~我買左尾擔A,B軸~~原價$68.....佢話我係巴
屎佬............平左唔少比我.......好開心>3<!!!(大家買A,B軸~唔使訂架~~去偉高啦^3^)))有現貨架)

緊住走行去太子始創80M巴屎店................途中經過一段西洋菜街..但......岩岩無電......一拎完電....一回頭..............又人山人海......利達..
又俾人圍......(個個輪住影~~~~唔係影rs~影公仔~~~就係叫我開門天呀......我要行啦...)....最後俾人影左2個字先有得走人........

去到80m~~~最危險既地訪最安全~~~人人都當我透明慢慢影~~慢慢睇車仔~~~真開心>3<!!!

最後到左新世紀巴總~~~~~一黎又係俾車佬圍~~我趕就d車佬後~~~~我又可以慢慢影了~~^3^)~啜~~~

返到大埔~~~就去搵HK最後ES龍熱狗~~~佢經常行70同71A架~~~~佢同70一樣...都要走了...

佢叫EY 5022~~~一返到大埔新達~~佢一返黎~就即就去第2轉~~~火都黎!!!!!!!我就即刻踩單車劈巴屎追去富亨~同佢影~~~

司機富亨到站落車時~辰仲嚇到十十下~"WA~~你點過黎?仲快過我??!!!"~~~我只可以回佢~~~單車係唔使停燈的~~

之後又吹鑊勁............再見啦~~最後既ES龍~~EY 5022~~(車佬都話公司唔要佢啦....)
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 00:57:16 | 只看該作者
Lotus 發表於 2008-12-4 01:04:24 | 只看該作者
141條女得唔得????
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 01:04:07 | 只看該作者
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 01:05:57 | 只看該作者
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 01:08:07 | 只看該作者
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 01:12:31 | 只看該作者
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 01:18:17 | 只看該作者
last一回~~~~~再見EY 5022最後之ES龍!!!!!單車極速追趕之話!!!!!!5022 BB LA !!!!!
ms07 發表於 2008-12-4 01:31:28 | 只看該作者
12月6日我玩完車唔搭N271搭70號尾班回家,你有無興趣一齊搭我請你。
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 01:34:16 | 只看該作者
原帖由 ms07 於 2008-12-4 01:31 發表
12月6日我玩完車唔搭N271搭70號尾班回家,你有無興趣一齊搭我請你。

WEI!!!!!!!!我同佳佳約左都係搭呢班WO!!!!!!GOOD ><"!!!一齊啦>3<!!!!!!

介唔介意上埋你HOME 訓??
ms07 發表於 2008-12-4 01:42:44 | 只看該作者

回復 10# 的帖子

我唔介意歡迎
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 01:54:48 | 只看該作者
原帖由 ms07 於 2008-12-4 01:42 發表
我唔介意歡迎

俾你大到我添..........
chan951130 發表於 2008-12-4 02:17:22 | 只看該作者
我都想玩下 不過無時間--”
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 02:18:25 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2008-12-4 02:17 發表
我都想玩下 不過無時間--”

去玩TANK啦你~~~
chan951130 發表於 2008-12-4 02:29:14 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2008-12-4 02:18 發表

去玩TANK啦你~~~

得1000$都唔知?時先得 ,09年利是都唔知有冇1000
Q-pet 發表於 2008-12-4 03:23:00 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2008-12-4 01:34 發表

WEI!!!!!!!!我同佳佳約左都係搭呢班WO!!!!!!GOOD >3

但我介意上去你度訓=-=一陣強姦我老婆未大鍋...
古語有句..不埋好醜但求就手...

樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 03:27:27 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2008-12-4 03:23 發表

但我介意上去你度訓=-=一陣強姦我老婆未大鍋...
古言有句..不埋好醜但求就手...

錯啦~~~係你+你老婆~+波波呀^3^)))3個一齊比我搞
anson3263086 發表於 2008-12-4 16:27:57 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2008-12-4 03:27 發表

錯啦~~~係你+你老婆~+波波呀^3^)))3個一齊比我搞

記得遇埋我wo
anson3263086 發表於 2008-12-4 16:30:13 | 只看該作者
原帖由 ms07 於 2008-12-4 01:31 發表

係唔係去先??? 係就一齊啦
 樓主| GUITAR_VIP 發表於 2008-12-4 16:33:54 | 只看該作者
原帖由 anson3263086 於 2008-12-4 16:30 發表

係唔係去先??? 係就一齊啦   

hi^^好耐無見~~~

who are u??!!!