RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2646|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2008年11月29號觀塘私短聚

alonso01 發表於 2008-11-30 00:54:26 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今日出席車手唔算多,路程稍為短咗啲, 但係勝在有技術提升課程上

觀塘廣場飯堂之合/獨照

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

醫肚後第一張正式合照

登錄/註冊後可看大圖

大運行車主因為冇$$, 所以未轉鋰電,搞到成日要換電

登錄/註冊後可看大圖

原來麗港城有個合照超正嘅位,但係只係俾12或者24架車

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

俾人偷拍

登錄/註冊後可看大圖

仲要上埋鏡

登錄/註冊後可看大圖

技術提升課程level 1

登錄/註冊後可看大圖

呢個車手要上多幾堂

登錄/註冊後可看大圖

終極level

登錄/註冊後可看大圖

出事喇

登錄/註冊後可看大圖

油塘地鐵站之合照

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
粒粒 發表於 2008-11-30 00:58:33 | 只看該作者
真快手~~thx^o^
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 00:59:22 | 只看該作者
wa!!!好多豬仔呀!!!
粒粒 發表於 2008-11-30 01:01:17 | 只看該作者
人車合照send去我e-mail得嘛~~唔該^o^
倒掛金勾 發表於 2008-11-30 01:08:54 | 只看該作者
可惜技術提升課程太少,好可惜
ivenleung 發表於 2008-11-30 01:10:53 | 只看該作者
真快手
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 01:14:12 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-11-30 01:04 發表
呢個流灘攝影師影D相都無咁流,唔錯唔錯,可惜技術提升課程太少,唔夠過癮

影到我架車好靚呀
 樓主| alonso01 發表於 2008-11-30 01:30:11 | 只看該作者
已經PM咗我相簿俾所有覆咗post又出席咗嘅朋友, 相簿啲相係1024x768

GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 01:30:42 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-11-30 01:25 發表

原來就係你!唔怪得大家去完次所好似多左個人啦!

係呀~~~~~~~~!!!!!!唔怪得知啦~~~我見你地6個去完廁所出黎呀!!!
倒掛金勾 發表於 2008-11-30 01:34:20 | 只看該作者
多左個人 8個人
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 01:42:03 | 只看該作者
WA!!!!好鬼秘呀!!!!!!!!!!!!!而家好驚呀............................究竟你地有幾多人係度玩架
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 01:48:13 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-11-30 01:46 發表

收到了,唔該晒流兄,你既義務工作真係盡責!唔似邊個邊個咁

THX~~我都收到啦~~唔該!!
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 01:51:21 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-11-30 01:45 發表

十個,有三個玩紙巴士無影到相嘛

咁我可能係玩紙巴屎既其中一個....................你見到我嘛?....
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 01:54:25 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-11-30 01:52 發表

你俾你時晨八字我,我俾埋上次爭你果條數俾你

你做的毫無科學根據~~~~我點解要信你???? 時神8字已PM你..........
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 02:00:47 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-11-30 01:57 發表

係呢邊D pm我一直都收唔到............你係呢到講啦,我諗樓主同板主都唔介意既..........(板主係邊個?)

我時神8字仲未調較好呀........但我真係PM左你架啦喎................無理油架喎........除非我講大話架姐..
倒掛金勾 發表於 2008-11-30 02:02:33 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-11-30 01:46 發表

收到了,唔該晒流兄,你既義務工作真係盡責!唔似邊個邊個咁

義務工作
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 02:04:07 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-11-30 02:02 發表

我真係收唔到喎!你有無講大話先?

有呀..........
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 02:09:02 | 只看該作者
原帖由 C仔 於 2008-11-30 02:05 發表

噢~~~唔怪得啦!我仲以為係工房管理層做左野,搞到我收唔到人pm添....好彩炸!

無事架~~€而家工房有又肥又美~~~~肥DO DO~~又白又滑既B仔~~~SO~~唔會有人搞你架啦
GUITAR_VIP 發表於 2008-11-30 02:10:02 | 只看該作者
我重想問下呀~~~我係新手~~想買貨車玩~~你地D幾多$一架呀?
有勇冇謀 發表於 2008-11-30 02:14:23 | 只看該作者
原帖由 GUITAR_VIP 於 2008-11-30 02:10 發表
我重想問下呀~~~我係新手~~想買貨車玩~~你地D幾多$一架呀?

$300蚊, 鴨寮街有得賣.....