RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1262|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

遥控问题好无奈

joeylok321 發表於 2008-11-18 22:51:38 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
各位C兄问声你地拉。你地玩RRR或者其他油车,用咩遥控好啊。我听人讲3PKS2。4好容易过热。KO噶EX10个接收又5可以受到供大噶震动 ,都5知买边只2。4G好。希望各位有经验噶C兄可以帮下我。应该买边只遥控稳定?3PKS2。4同埋KO2。4咩价钱啊。OS有边几只啊。同埋价钱系几多啊。5该知道噶C兄话我知。。。。5该
explorer_lun 發表於 2008-11-19 02:48:46 | 只看該作者
你所講既控都係好既選擇....
睇自己需求喇~
billychan 發表於 2008-11-27 18:35:15 | 只看該作者
不要只是聽別人說,自己決定。
Motorman 發表於 2008-11-28 05:39:08 | 只看該作者
原帖由 joeylok321 於 2008-11-18 10:51 PM 發表
各位C兄问声你地拉。你地玩RRR或者其他油车,用咩遥控好啊。我听人讲3PKS2。4好容易过热。KO噶EX10个接收又5可以受到供大噶震动 ,都5知买&# ...

參考吓:

http://bbs.rc-evo.com/viewthread ... &highlight=DX3S
Kazaf 發表於 2008-11-28 10:50:29 | 只看該作者
原帖由 joeylok321 於 2008-11-18 22:51 發表
各位C兄问声你地拉。你地玩RRR或者其他油车,用咩遥控好啊。我听人讲3PKS2。4好容易过热。KO噶EX10个接收又5可以受到供大噶震动 ,都5知买&# ...

用HL好,,,襯你