RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3055|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

V ONE RRR EVO 2 WC推出..........

AMAT 發表於 2008-11-7 14:59:56 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

http://www.kyosho.com/jpn/produc ... l?product_id=104157

出完EVO 2,咁快又嚟WC.......

真係......買完車仲未玩車O既.....激死........

11月29日推出.....
Motorman 發表於 2008-11-7 15:32:26 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-11-7 02:59 PM 發表
http://www.kyosho.com/common/image.php?id=113515

http://www.kyosho.com/jpn/produc ... l?product_id=104157

出完EVO 2,咁快又嚟WC.......

真係......買完車仲未玩車O既.....激死.... ...

咁咪買埋部 WC, 湊夠一 set 囉, 反正你都返香港, 又有新 track, 大把時間玩.
 樓主| AMAT 發表於 2008-11-7 15:34:19 | 只看該作者
原帖由 Motorman 於 2008-11-7 15:32 發表

咁咪買埋部 WC, 湊夠一 set 囉, 反正你都返香港, 又有新 track, 大把時間玩.

又買!?
油車我玩TM ONLY........暫時....
Motorman 發表於 2008-11-7 15:40:36 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-11-7 03:34 PM 發表

又買!?
油車我玩TM ONLY........暫時....

無錯呀, 你玩 TM , 但係你又可以收集 Kyosho...... 我見你 post 好多 collections ga.....
rk2 發表於 2008-11-7 17:21:40 | 只看該作者
D 版本真係多到呢 ....... 尤如天上繁星, 有無人可以數得哂 出尼 ?
 樓主| AMAT 發表於 2008-11-7 17:23:34 | 只看該作者
原帖由 Motorman 於 2008-11-7 15:40 發表

無錯呀, 你玩 TM , 但係你又可以收集 Kyosho...... 我見你 post 好多 collections ga.....

冇乜收集KYOSHO車.......
我得三架KYOSHO車........
 樓主| AMAT 發表於 2008-11-7 17:24:30 | 只看該作者
原帖由 rk2 於 2008-11-7 17:21 發表
D 版本真係多到呢 ....... 尤如天上繁星, 有無人可以數得哂 出尼 ?

R
RR
RRR
RRR WC
RRR EVO
RRR EVO WC
RRR EVO2
RRR EVO2 WC

類似係咁........
rk2 發表於 2008-11-7 17:26:23 | 只看該作者
出一部車, 賺 8 次錢 kyosho 抵你發啦 . .. . . . ..
 樓主| AMAT 發表於 2008-11-7 17:27:33 | 只看該作者
原帖由 rk2 於 2008-11-7 17:26 發表
出一部車, 賺 8 次錢 kyosho 抵你發啦 . .. . . . ..

咁由R變成RRR......都唔可以話佢地係同一部車嚟O既......類似唧.....哈!
 樓主| AMAT 發表於 2008-11-7 17:32:10 | 只看該作者
根據京商方面資料......

由VONERRR EVO2變成EVO2 WC......只係四個月O既時間

7月19日出EVO2, 11月29日出EVO2 WC........

而VONERRR EVO變成EVO WC......都係上年七月同十一月.......

即係千祈唔好買唔係WC版,因為一出之後四個月,一定出WC版.....哈!
rk2 發表於 2008-11-7 17:33:02 | 只看該作者
淨係 RRR 都 6個版本啦, 死未 ?
 樓主| AMAT 發表於 2008-11-7 17:34:46 | 只看該作者
原帖由 rk2 於 2008-11-7 17:33 發表
淨係 RRR 都 6個版本啦, 死未 ?

錯喇.....係至少十個版本.......
http://www.kyosho.com/jpn/produc ... s6=&s7=&s8=
rk2 發表於 2008-11-7 17:35:54 | 只看該作者
即係死多 二錢重姐 !!!
Motorman 發表於 2008-11-8 02:05:44 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-11-7 05:24 PM 發表

R
RR
RRR
RRR WC
RRR EVO
RRR EVO WC
RRR EVO2
RRR EVO2 WC

類似係咁........

你漏咗......

R
RR
RR EVO
RRR
RRR WC
RRR EVO
RRR EVO WC
RRR EVO2
RRR EVO2 WC
Motorman 發表於 2008-11-8 02:12:25 | 只看該作者
原帖由 AMAT 於 2008-11-7 05:34 PM 發表

錯喇.....係至少十個版本.......
http://www.kyosho.com/jpn/produc ... s6=&s7=&s8=

所以 Xray 咪攞唔到世界冠軍囉..... 因為佢哋淨係得兩個版本...... 掂同十個版本揮呀.... 不過 Xray 開始多版本 la.... stay tuned!  
garywong5368 發表於 2008-11-8 12:37:15 | 只看該作者
我仲玩緊V one R 咋

camby_li 發表於 2008-11-8 13:07:02 | 只看該作者
原帖由 Motorman 於 2008-11-8 02:12 發表

所以 Xray 咪唔到世界冠軍囉..... 因為佢淨係得兩個版本...... 掂同十個版本揮呀.... 不過 Xray 開始多版本 la.... stay tuned!  

C-Hing! Are you talking about NT-1 2009 Version ?
Motorman 發表於 2008-11-8 13:10:50 | 只看該作者
原帖由 camby_li 於 2008-11-8 01:07 PM 發表

C-Hing! Are you talking about NT-1 2009 Version ?

好快就會面世 la.....
~日本鋒晴畫~ 發表於 2008-11-9 03:52:44 | 只看該作者
新同舊之外evo2同evo有咩唔同??
stanley_wwy 發表於 2008-11-9 08:28:57 | 只看該作者

回復 19# 的帖子

都係新二樓, 新低板, 輕濕, 咩新一二波同二波槳咁上下.......冇咩大分別....

不過都心郁郁想買架

3R 真係一架好車.....