RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2160|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Engine for 1/8 buggy ??

師傅東 發表於 2007-8-27 16:39:25 | 顯示全部樓層
OS VZB 21
師傅東 發表於 2007-8-27 17:14:13 | 顯示全部樓層
OS VZB 約$1500左右................抵!
Panda兄講嘅OS VZB V Special分兩款......
1)VZB V Special 鎂合金Heatsink............約$26XX
2)VZB V Special AL鋁合金Heatsink...........約$2400
兩款都係base on VZB而modifield出嚟嘅!.........好Q快嘅buggy機器!!
Budget有限就揀普通版VZB啦!都好很快o架嘞!!!
師傅東 發表於 2007-8-27 17:38:35 | 顯示全部樓層
$1200連STS綠龍都未必買到喎!
添啲啦!.............
師傅東 發表於 2007-8-27 17:46:13 | 顯示全部樓層
師傅東 發表於 2007-8-27 19:49:56 | 顯示全部樓層
原帖由 Panda 於 2007-8-27 19:42 發表

師傅東兄有小小要更正  :

普通版 : 21VZ-B Vspec     藍頂普通機 , 用來平常操車或多彎無乜直路及場地無三四個連續跳台已非常足夠

改裝版 : OS SPEED 21VZ-B Vspec  黑頂改裝機 , 司筒遮鷄脾 ...

Panda兄:謝謝更正!一時誤會咗"V Spec"係"OS Speed"!
兩部Speed除咗Heat sink之外就一Q樣!(係67隊長講o架!我都係67一份子,只不過冇玩Truggy一段日子囉!又冇同車友返上去鬥車之嘛!)
師傅東 發表於 2007-8-27 20:06:47 | 顯示全部樓層
我唔去囉!但有Gary哥同Fire一雞兩味嘛!又有波比哥!仲有對江禮銚兄添!
以上陣容已經夠精彩啦!
(其實我家陣只玩架電buggy咋!)