RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: lwclam
打印 上一主題 下一主題
收起左側

AM MR02 -> 2.4 MR02

HN577 發表於 2012-3-26 19:44:41 | 顯示全部樓層

師兄忍住啊!我都忍住唔買橙色AWD等黑色部DWS+KT18套裝
黃色版好大機會會抵買過普通車+散執OPTION,我估賣$1350-1400
而我既觀念係:等新車,唔抵買既話,大可買返舊款;但宜家買左,到時新車出左個價好吸引(好似橙色AWD岩岩出個價咁),咁你就返唔到轉頭了(如果你話你好多錢唔介意散執OPTION/索性到時買多部黃色,OK當我冇講過)
HN577 發表於 2012-3-26 20:36:22 | 顯示全部樓層
wing1203 發表於 2012-3-26 20:05
我諗$1300~$1400 都未必可以
睇返Q嫂佢個價,架黃車係貴過橙車......
我諗分分鐘要$1600

咁真係要等到左港先知點定價
等下啦宜家都3月尾,都係2-3星期姐~呢段時間唔落廣華街就無事架啦
HN577 發表於 2012-3-26 21:54:23 | 顯示全部樓層
wing1203 發表於 2012-3-26 21:28
如果真係$1600 , 唔好再想了,快快手手俾錢啦

Kyosho日文網架黃03同ma015 dws+kt18個標價都一樣,如果黎到香港都係1600我都會即卡比錢帶套車走
HN577 發表於 2012-3-26 22:41:24 | 顯示全部樓層
白鬍子 發表於 2012-3-26 22:30
好衰架,講到非買不可咁.....引死人

如果1600姐,世事未必有咁完美