RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Q-pet
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想知道巴士堅硬程度..就要回想番利達架巴士比一班不良分子踢爛相

Q-pet 發表於 2009-12-17 01:13:51 | 顯示全部樓層 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

事件應該係08年發生...比一班不良分子踢爛..個時架巴士仲要係張硬既物件附近比人側邊一腳踢..所以硬食...指係爛了左同右..車架都仲叫OK..個時佢架車出世都無幾內
利達仲要一打六...最後自己同巴士一齊入醫院..當言D人都比佢打到爆光

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| Q-pet 發表於 2009-12-17 10:10:02 | 顯示全部樓層
q-sir咁鐘意將唔開心既事講出黎同大家分享既?
事但 發表於 2009-12-17 01:39

比人分享下..等其他人有興趣想改進巴士車架..可以問下青衣佳同利達意見ja..
咁又唔係一 件唔好既事丫
 樓主| Q-pet 發表於 2009-12-17 10:12:36 | 顯示全部樓層
你係想表達架巴士既堅硬程度,定係想表揚 利達一打六...最後自己同巴士一齊入醫院..當言D人都比佢打到爆光 呢件威水史呢
ObenO 發表於 2009-12-17 02:09

兩面睇啦..一來想比各位朋友自己遙控巴士邊d地方要硬d..
有興趣做遙控巴士都可以問佳同利達既意見..
見你地講緊巴士邊方面要硬d..未貼番利達架野比人踢爛d相以供研究之用
 樓主| Q-pet 發表於 2009-12-17 15:33:32 | 顯示全部樓層
我既用意指係雖然車身就一定抵受到反車個下衝力ja..
咁又無話要用黎比人錫做實驗
 樓主| Q-pet 發表於 2009-12-20 13:04:47 | 顯示全部樓層
我貼利達爛巴士..就算佢比人側邊踢..車架都仲叫ok
咁有時整雙層巴士既朋友如果反車側邊支架都好仲要..
我指想貼比你地分享下..無其他意思
不論錯同對也好..請各位版友以理性客觀交談
 樓主| Q-pet 發表於 2009-12-21 01:07:41 | 顯示全部樓層
Q pet!唔好再出呢Dpost啦,搵自己來搞咋,玩車好過啦
SPAWN 發表於 2009-12-20 23:00

算啦不論有個別版友們針對我又好..
如果係咁都無法...
 樓主| Q-pet 發表於 2009-12-28 11:06:18 | 顯示全部樓層
唔改la... 個人覺得原裝好D
依家大約1-2個月就得(之前預多咗
ryanlee09 發表於 2009-12-28 09:49

雞哪車頭泵吧位比較低好多人都升高屋仔..
你玩到咁上下未又改大轉向囉