RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Q-pet
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想知道巴士堅硬程度..就要回想番利達架巴士比一班不良分子踢爛相

鐵佬 發表於 2009-12-17 07:59:17 | 顯示全部樓層

當一個人玩巴士的時候是好危險,因為有好多死pk見你玩巴士,就會覺得你係巴膠,仲要咁大隻巴士,個d人一定係無能聊聊,一定會過黎聊尻你玩尻你,所以晚上玩巴士最好都要有成人陪同,晚上特別多問題潮童出沒注意.
最好一個人玩巴士時候,帶定支機關氣槍就穩振.始終部車爛左,自己都唔好受.
鐵佬 發表於 2009-12-17 09:57:43 | 顯示全部樓層

呵呵,發生暴力問題,要用暴力解決,當然人不範我,我不範人,再唔係就帶定木棍鐵通旁身,都係不錯選擇.
唔通報警咩,報得黎人都走哂,最好就係一班一人齊放車最安全.
始終玩巴士,會比旁人妒忌,香港太多無聊及小氣人士,但係玩者會覺得幾光榮,因為我做得到.哈哈
鐵佬 發表於 2009-12-17 11:34:51 | 顯示全部樓層
不如請幾個保標陪你玩仲安全喎....或者好似萬兄咁去d人多路窄既地方玩車,咁樣果d妒忌既人想玩野都無咁易。

鐵佬兄...假設(真係假設)同你玩車果班人就從係想做你果班人,咁樣會唔會仲危險?
MRX-2 發表於 2009-12-17 11:14

言下之意.................................
如是真的,我想這個論壇應該臭哂.......................
只有放在家欣賞.呵呵.
鐵佬 發表於 2009-12-17 12:07:59 | 顯示全部樓層
放心喎!呢個論壇個個師兄都好好人架!大家亦期待更多巴士的誕生,大家為巴士界繼續努力啦!

係呢...鐵佬兄的老虎幾時出廠?
MRX-2 發表於 2009-12-17 11:44

呵呵,未有時間了,個BODY都仲圍持裝上後門狀態.
而且晚晚都要上堂,好多功課及測驗,聖誕節都要上班,看來定都要考好哂試才算.@@"
鐵佬 發表於 2009-12-19 18:52:57 | 顯示全部樓層
大家不如討論番個主題吧,是是非非只會說到沒完沒了,何必再說呢?
大家齊齊講下巴士製作吧.