RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Q-pet
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想知道巴士堅硬程度..就要回想番利達架巴士比一班不良分子踢爛相

MRX-2 發表於 2009-12-17 11:04:40 | 顯示全部樓層

Q-sir.....睇黎你又要轉洗頭水喇!否則............唉 (頭痕呀)
MRX-2 發表於 2009-12-17 11:14:16 | 顯示全部樓層
呵呵,發生暴力問題,要用暴力解決,當然人不範我,我不範人,再唔係就帶定木棍鐵通旁身,都係不錯選擇.
唔通報警咩,報得黎人都走哂,最好就係一班一人齊放車最安全.
始終玩巴士,會比旁人妒忌,香港太多無聊及小氣人士,但係 ...
鐵佬 發表於 2009-12-17 09:57
帶多支士巴拿玩車就差唔多~
dazesin 發表於 2009-12-17 10:57

不如請幾個保標陪你玩仲安全喎....或者好似萬兄咁去d人多路窄既地方玩車,咁樣果d妒忌既人想玩野都無咁易。

鐵佬兄...假設(真係假設)同你玩車果班人就從係想做你果班人,咁樣會唔會仲危險?
MRX-2 發表於 2009-12-17 11:44:43 | 顯示全部樓層
言下之意.................................
如是真的,我想這個論壇應該臭哂.......................
只有放在家欣賞.呵呵.
鐵佬 發表於 2009-12-17 11:34

放心喎!呢個論壇個個師兄都好好人架!大家亦期待更多巴士的誕生,大家為巴士界繼續努力啦!

係呢...鐵佬兄的老虎幾時出廠?
MRX-2 發表於 2009-12-17 11:46:25 | 顯示全部樓層
看來論壇不能說笑。
dazesin 發表於 2009-12-17 11:41

要討論就要認真一點,但間中講下笑我個人覺得無問題,未知Q-sir可會認同?
MRX-2 發表於 2009-12-17 22:56:16 | 顯示全部樓層
那些所謂的不良青年真的是社會垃圾,別人能有金錢及技術製造出遙控巴士,便妒忌及不忿,於是出言挑戰,真的是井底之蛙,在下從利達兄的行文中暸解他的為人是你尊重他,他也亦是,反之亦然,所以誰對誰錯,實在是無需 ...
老古 發表於 2009-12-17 22:41

老古兄從簡單幾段文字就已經能夠暸解利達為人,真是利害。
MRX-2 發表於 2009-12-21 01:30:15 | 顯示全部樓層
Q SIR咁紅..............MRX2咪嫉妒佢羅

~~就係咁間單..............
GUITAR_VIP 發表於 2009-12-21 01:27

MRX-2是紅色的,點都紅過Q-sir部粉紅色呀?
MRX-2 發表於 2009-12-22 20:10:16 | 顯示全部樓層
下...我成日都一個人落街放車....但係冇人同我玩野 0.0
sniper5034 發表於 2009-12-22 19:54

會唔會師兄你個樣夠兇呀!
MRX-2 發表於 2009-12-25 14:19:59 | 顯示全部樓層
指的係幾多歲?我依家13...開始玩緊了
ryanlee09 發表於 2009-12-25 10:31

十三歲已經開始玩巴士?利害利害
MRX-2 發表於 2009-12-25 21:13:25 | 顯示全部樓層
都未開盒...第一次整車,明天開盒
ryanlee09 發表於 2009-12-25 17:27

買番黎都唔開合睇睇?難道要擇個時辰先開?