RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: Hulk
打印 上一主題 下一主題
收起左側

四担r620

馬輝 發表於 2009-10-5 00:14:09 | 顯示全部樓層
NOT BAD,又係頭二擔SPACING的老問題...因為四擔SCANIA頭二擔之間係有足夠空間攝沙板的,猶如馬輝頭像的四擔SCANIA般
馬輝 發表於 2009-10-5 11:52:24 | 顯示全部樓層

另一個角度睇啦文哥,他朝有日佢出車但被個識野的踢爆左,仲話佢做得唔似時,佢個種一江春水付諸東流的感覺幾難受...
馬輝 發表於 2009-10-5 19:04:47 | 顯示全部樓層
其實.......搖控車就係搖控車,
要真實點解唔買架真車玩?
就odaan兄講既唔玩像真 , 仲有乜野係玩貨車既題目 ??
你依個講法小弟覺得有少少問題,可能你覺得係咁,
但我身邊亦有不少朋友覺得得意,好玩,有型,
唔通佢地 ...
家豪 發表於 2009-10-5 18:54

大家觀點與角度上有分歧其實唔出奇,馬輝只係在講大部份四擔的scania都有好像馬輝那台般頭二擔分開再有沙板個種,馬輝亦都理解同接受世上或會有頭二擔貼在一起的scania r系四擔車,但馬輝見到的大多數都係頭二擔分開的
馬輝 發表於 2009-10-5 20:49:59 | 顯示全部樓層
我明白,但點解次次有少少唔像真既問題出現,仲會有人出黎好強調咁講唔像真既呢?
依個只係問題,唔係想引起罵戰.....
家豪 發表於 2009-10-5 19:27

AGAIN,呢個亦都係觀點與角度的問題,今次的DEBATE在於大家點樣去睇別人的批評
馬輝 發表於 2009-10-5 21:05:46 | 顯示全部樓層
其實我都覺得今次討論冇咩問題架,
我唔係惡意挑釁你同Odaan兄架,
只係出奇地問問點解會咁執著既姐
家豪 發表於 2009-10-5 20:58

你的想法馬輝絕對理解

曾經有過實例係唔像真的車同像真度稍高的車一齊走入人群,最後係像真度較高,較接近群眾的車的收視都係最高
馬輝 發表於 2009-10-5 21:23:49 | 顯示全部樓層
只不過今日正義超人的男性賀爾蒙山洪暴發吧了
馬輝 發表於 2009-10-5 21:53:29 | 顯示全部樓層

呢D野,心照好了
馬輝 發表於 2009-10-7 09:14:54 | 顯示全部樓層
真係夠啦...大家響度吹水吹到玩針對,簡直係對樓主心血的莫大不敬

再離題即鎖,敬請留意
馬輝 發表於 2009-10-7 21:11:05 | 顯示全部樓層
版主們,其實今次我同odaan兄只係討論,
都冇話嘈唔係嘈,嬲唔嬲,
同埋我同odaan兄大家傾左幾頁,了解大家多左,
明白大家追求d咩咁,咁大家知道多啲,咁咪少d勞嘈,
觀點唔同姐,兩睇吧
家豪 發表於 2009-10-7 19:24

WELL,有你們的討論還可,但有D混水摸魚的搞到事態越來越糟
馬輝 發表於 2009-10-7 23:03:40 | 顯示全部樓層
大家做到就最好啦,如勇哥話齋,LOCK POST,BAN AC等版主權力我們係絕對不想執行的,不過情況需要的話我們會毫不猶豫,毫不手軟地運用版主權力
馬輝 發表於 2009-10-8 09:26:00 | 顯示全部樓層
咁咪妤囉!總要有倒亂人士出來!大家先變得同聲同氣
daimashing 發表於 2009-10-8 00:24

有時呢,講野留番d餘地好...
馬輝 發表於 2009-10-8 17:43:50 | 顯示全部樓層

WELL,誰是垃圾大家心照好了,不過響度爆粗的話就即入sin bin七天,到時出唔到文唔好話唔知咩事被ban