RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4277|回復: 33
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請講下FW-06既好壞處!?

sai730 發表於 2008-12-29 13:58:25 | 顯示全部樓層
咁既價錢...大家覺得既壞處其實都唔算壞處了...如果玩開頂級車既...呢部一定無得比啦...分分鐘同一架落得地玩既頂級車比...用fw06既價錢都買唔到部機器.曲同死氣o候...對初玩油車既師兄黎講已經夠晒用了...分分鐘快到控唔到...
小弟都係初手一名...好想好似D高手咁...去到玩RC既另一個領域....但守先唔好淨係諗部車貴唔貴...好唔好先...第一樣要諗既係玩車既品格先...得個快係冇用的...如果只顧自已唔理人地...架車幾好都冇用啦....好處同壞處...其實睇下自已點去就既姐...如果你能夠刻服其不足...你先係真正既高手...靚車係之後再滿足你的...小弟多口了
sai730 發表於 2008-12-29 14:22:56 | 顯示全部樓層
其實都有壞處既...部機流油啦...塊底版真係弱....千其唔好大炒..真係冇得救...我試過比我個FD OK左部FW05...所以....少心呀師兄