RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: rafi13579
打印 上一主題 下一主題
收起左側

$3000 可以買到D咩車 package

roy55699 發表於 2011-6-16 23:55:53 | 顯示全部樓層

剛剛可以

yokomo 普通版. $1600
GT3B控. $300
無感電變連麼打. $600
B6 鋰電叉機. $200
EXCELL 5400 30c鋰電 from okhobby.  $200
roy55699 發表於 2011-6-17 00:03:26 | 顯示全部樓層
但我見議買sakura s zero 好D!   $700有找買車架! 一百幾十蚊就改到CS! 買多個殼都係$2xx!! 其他錢可以升級做有感電變,麼打同加多舊電!
roy55699 發表於 2011-6-19 07:33:44 | 顯示全部樓層
其實你地想入手,先先要睇下自己有幾多彈藥再去想下買咩車!! 依個先最緊要!! 嫁嫁車玩cs所有消費嘅金錢都唔同....
roy55699 發表於 2011-6-19 07:38:04 | 顯示全部樓層
唔使問邊架好d,邊架好飄d.... 因為架架都一樣可以好好飄!!,因為要睇你個人set車技術!! 無一架會易set又好飄.....
roy55699 發表於 2011-6-19 11:24:51 | 顯示全部樓層
回復 carto 的帖子

我都係SD人  但我覺得SD D件太貴,如果比我再入手多架我一定會入三姑拉!!! 多D SET車技術要求同價廉地去改成CS或快車...
roy55699 發表於 2011-6-29 23:44:29 | 顯示全部樓層
回復 choicelam 的帖子

以咁嘅$去玩部VDF, 我會零願買R31, 起碼R31 係100%設計for 飄移用家, 但vdf 唔係