RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: gegegum
打印 上一主題 下一主題
收起左側

買車的疑惑!

david6680 該用戶已被刪除
david6680 發表於 2006-9-13 02:54:09 | 顯示全部樓層
原帖由 buggy 於 2006-9-13 01:38 發表
TA05 + option is the very best choice....little wobble only...thousands of part available....

不過drift meeting 得waigo host yokomo car play only
david6680 發表於 2006-9-13 11:32:48 | 顯示全部樓層
原帖由 chloe 於 2006-9-13 08:45 發表

本來二手區有架lcg, 可惜慢o左人一步, 比人買o左, 又唔知幾時再有人放, 先走去睇新車o者! 唔知有冇師兄有車割愛呀?

其實rc-evo咪有日本代bid,可以去日本買。其實唔貴價
david6680 發表於 2006-9-13 13:27:33 | 顯示全部樓層
原帖由 spaciogo 於 2006-9-13 13:22 發表

你成日係日本 bid 野, 不如你又幫我地代 bid 啦

sorry,我只會幫朋友bid同買野。唔熟係唔會費事煩,我又唔想earn個少少錢。
go sir 要bid野我當然幫你啦

go sir bid bdm 啦
david6680 發表於 2006-9-13 15:57:46 | 顯示全部樓層
原帖由 chloe 於 2006-9-13 14:56 發表

其實o係日本bid, 要幾耐先到手?

好難講,一你要知個賣家幾時send,至快ems大約2-3天
david6680 發表於 2006-9-13 15:58:40 | 顯示全部樓層
原帖由 Jimmyso 於 2006-9-13 15:22 發表

See someday may be Open for any Brand !!!

唔係話我地知下次play雙星呀
david6680 發表於 2006-9-13 16:06:49 | 顯示全部樓層
原帖由 Jimmyso 於 2006-9-13 15:24 發表

If you like the LCG,the Drift Master Kit is coming today !!! But it cost HK$2,xxx !!!

千金難買心頭好,又其是rc野經常有錢都買唔到