RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1786|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

求模型高手出手幫下小弟!

stanley01 發表於 2008-9-6 17:37:29 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
玩過架鴨記拖船之後上左癮, 膽粗粗O係 Cornwall Model 訂左隻貨櫃船返黎, 雖然訂既時候都知道要自己裝, 但係無唸過真係要過百件零件自己落膠"痴", 有d仲要自己"介"出黎.... 由於我從來未砌過呢類模型, 實在無信心可以將佢砌好, 企左o係度..

有無好心高手可以出手幫小弟?  酬勞可以PM傾下!!

小弟隻貨櫃船: http://www.cornwallmodelboats.co ... er_sydney_star.html

萬分感激~~~
 樓主| stanley01 發表於 2008-9-15 21:16:37 | 只看該作者
無高手肯幫小弟, 唯有自己郁手, 整死罷就

呢兩日剛剛開始... 相信好快小弟就有好多問題要請教大家, 希望大家高抬貴手, 過幾招俾小弟
ShipKing 發表於 2008-9-16 00:22:20 | 只看該作者
c hing, 我地年年月月都有戰艦遠航.
深水灣, 西貢海, 你又唔現身考夠吓.
出泥睇多d獲益良多呀,你想隻貨船行得下海,
就要參加多d party, 重有高人青蛙王子, 你都唔求教下佢.
話明青蛙咯, 落得水咁解.
frogprince 發表於 2008-9-16 01:31:34 | 只看該作者
原帖由 ShipKing 於 2008-9-16 00:22 發表
c hing, 我地年年月月都有戰艦遠航.
深水灣, 西貢海, 你又唔現身考夠吓.
出泥睇多d獲益良多呀,你想隻貨船行得下海,
就要參加多d party, 重有高人青蛙王子, 你都唔求教下佢.
話明青蛙咯, 落得水咁解.

船王參謀長 你老哥在RC船友當中 輩份最高 字號最老
細老D九流功夫 晨早了檔啦

樓主| stanley01 發表於 2008-9-17 10:51:46 | 只看該作者
哈哈, 砌得咁上下, 放得落水, 就會拎出黎試下, 到時再向各位偷師...

我而家好似小學生咁, 要慢慢學, 慢慢試...