RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2082|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

英國坦克會BBQ同樂日 2008-08-02

hatakashi 發表於 2008-8-3 20:35:36 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
昨天剛去以坦克會友, 難得可以同另外兩架1/4坦克見面, 還拍左一條短片(同另外一架KT)
短片:
兩架1/4KT: http://www.youtube.com/watch?v=jRJOTZiJXwQ

去相!!
兩架KT

登錄/註冊後可看大圖

四架1/4戰車

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

二戰德軍:
Sturmtiger

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Panther

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Tiger 1

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Jagdtiger

登錄/註冊後可看大圖

二戰盟軍:

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

T-34/85

登錄/註冊後可看大圖

現代戰車:
Challenger 2

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

Leo 2

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
jankong 發表於 2008-8-3 23:27:18 | 只看該作者
嘩... d 相好精彩呀~     詡詡如生
 樓主| hatakashi 發表於 2008-8-3 23:39:14 | 只看該作者
多謝多謝, 可惜有幾輛戰車整日都無郁過, 佢地D owner 掛住去吹水!!
周百通 發表於 2008-8-4 00:24:49 | 只看該作者
總參謀看到了那2A6機鎗座了嗎?
應該知到怎樣DIY。
周百通 發表於 2008-8-4 00:27:19 | 只看該作者
原帖由 hatakashi 於 2008-8-3 23:39 發表
多謝多謝, 可惜有幾輛戰車整日都無郁過, 佢地D owner 掛住去吹水!!

哈~玩像真船亦有這情况。
 樓主| hatakashi 發表於 2008-8-4 05:45:15 | 只看該作者
咁拎架船去做咩呢?!
周百通 發表於 2008-8-6 10:06:24 | 只看該作者
hatakashi兄,想問你有冇多些2A6機鎗相,因冇鎗座欠資料,謝謝。
tigerwood 發表於 2008-8-6 10:35:25 | 只看該作者
原帖由 hatakashi 於 2008-8-3 20:35 發表
昨天剛去以坦克會友, 難得可以同另外兩架1/4坦克見面, 還拍左一條短片(同另外一架KT)
短片:
兩架1/4KT: http://www.youtube.com/watch?v=jRJOTZiJXwQ

去相!!
兩架KT
http://i238.photobucket.com/albums/ff17 ...

英國佬玩嘢唔係人咁品
 樓主| hatakashi 發表於 2008-8-6 14:14:21 | 只看該作者
原帖由 周百通 於 6/8/2008 02:06 AM 發表
hatakashi兄,想問你有冇多些2A6機鎗相,因冇鎗座欠資料,謝謝。

剛找到那輛1/6 Leo 2製作過程照片
看看:

樓主| hatakashi 發表於 2008-8-6 14:17:31 | 只看該作者
原帖由 tigerwood 於 6/8/2008 02:35 AM 發表

英國佬玩嘢唔係人咁品

這邊夠位嘛
zexel33 發表於 2008-8-6 14:37:21 | 只看該作者
一片大草地任你舞,玩1/1都得啦
周百通 發表於 2008-8-6 15:01:16 | 只看該作者
原帖由 hatakashi 於 2008-8-6 14:14 發表

剛找到那輛1/6 Leo 2製作過程照片
看看:

多謝hatakashi兄,今次有得跟啦
 樓主| hatakashi 發表於 2008-8-6 16:39:52 | 只看該作者
無緊要周兄, 等你個製成品!!
1:1...我都想整返架玩
python 發表於 2008-8-6 19:20:58 | 只看該作者
原帖由 hatakashi 於 2008-8-4 05:45 發表
咁拎架船去做咩呢?!

我估當係入場券 ,無理由帶梭蕉去。
 樓主| hatakashi 發表於 2008-8-6 19:54:50 | 只看該作者
原帖由 python 於 6/8/2008 11:20 AM 發表

我估當係入場券 ,無理由帶梭蕉去。

嘻嘻咁我情願佢帶梭蕉去囉...至少我可以偷黎食哈哈
 樓主| hatakashi 發表於 2008-8-6 19:55:47 | 只看該作者
原帖由 skywork 於 6/8/2008 11:27 AM 發表
架 Challenger 2 靚到呀!  masterpiece

架 CR2 同 Leo2 係好正...可惜當日佢地個owner又係帶左去就"擺"左成日...想影短片都無....
周百通 發表於 2008-8-7 00:10:48 | 只看該作者
原帖由 hatakashi 於 2008-8-4 05:45 發表
咁拎架船去做咩呢?!

拎去曬野同吹水囉。
heidi 發表於 2008-8-7 11:50:01 | 只看該作者
好漂亮哦!頂...頂...頂...