RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2904|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

兩隻游艇 + 四個囡囡游船河

Patrick6 發表於 2008-4-26 19:12:07 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今次真係有幾個囡囡游船河啦, 兩隻游艇都是"嬌嫂" 的出品, 但好似兩隻都已經停產了無得賣了(我地係死淨種 ), 今日都幾風平浪靜, 但友人的800仔可能比人jamp 機, 發生了小小意外, 有一個囡囡失足跌了落海遇溺, 比我救起後經我人工呼吸打救後, 好彩救得翻!

睇住相先, 片要遲D
anes 發表於 2008-4-26 19:15:48 | 只看該作者
 樓主| Patrick6 發表於 2008-4-26 22:04:24 | 只看該作者
有片睇啦, 不過得一條咁大把  

http://hk.youtube.com/watch?v=bUgalFKcF9U
jackyming. 發表於 2008-4-26 22:59:32 | 只看該作者
原帖由 Patrick6 於 2008-4-26 19:12 發表
今次真係有幾個囡囡游船河啦, 兩隻游艇都是"嬌嫂" 的出品, 但好似兩隻都已經停產了無得賣了(我地係死淨種 ), 今日都幾風平浪靜, 但友人的800仔可能比人jamp 機, 發生了小小意外, 有一個囡囡失足跌了落海遇溺, 比我 ...

係D個討論區我見左禁多隻600隻同800隻都係最靚你D兩隻,隻800隻仲係舊板,有欄杆,正,我八年前都有D兩隻,都係X星買,過玩左拖船之後就比左人,我最近都有係討論區見過有人用番板600隻改行油,過佢裝機裝得唔好,所以行得又唔係好好
bigcar 發表於 2008-4-27 00:55:01 | 只看該作者
為了繼續可以在維園玩,現正在洽購一部600仔(洽談中)....

Barry28 發表於 2008-4-27 01:11:53 | 只看該作者
原帖由 bigcar 於 2008-4-27 00:55 發表
為了繼續可以在維園玩,現正在洽購一部600仔(洽談中)....

仲咩咁慘呀??
bigcar 發表於 2008-4-27 01:43:36 | 只看該作者
原帖由 Barry28 於 27-4-2008 01:11 發表

仲咩咁慘呀??

無計...
Barry28 發表於 2008-4-27 17:39:01 | 只看該作者
原帖由 bigcar 於 2008-4-27 00:55 發表

二手定係新船呀大車兄??
sailorboy 發表於 2008-4-27 22:01:15 | 只看該作者
原帖由 Patrick6 於 2008-4-26 22:04 發表
有片睇啦, 不過得一條咁大把  

http://hk.youtube.com/watch?v=bUgalFKcF9U

Patrick 6 boat friend,
你有兩條女, 我正板改油600仔只得一條女 ,另你friend的800仔是否行9.6v ,直出定 波箱,.
孖車定單車, 因800仔較重身

樓主| Patrick6 發表於 2008-4-27 22:15:44 | 只看該作者
原帖由 sailorboy 於 2008-4-27 22:01 發表

你有兩條女, 我正板入改油600仔只得一條女 ,另你friend的800仔是否行9.6v ,直出定 波箱,.
孖車定單車, 因800仔較重身

sailorboy 兄,

我朋友的800仔係行兩隻麼打(好似係Speed 的600麼打)加波箱行單車葉的, 佢有一排8.4V 及一排9.6V電, 當日佢只玩了排9.6V, 佢隻船真係好很重架! 幾時有機會一齊游船河呀師兄!
sailorboy 發表於 2008-4-27 22:58:49 | 只看該作者
原帖由 Patrick6 於 2008-4-27 22:15 發表

我朋友的800仔係行兩隻麼打(好似係Speed 的600麼打)加波箱行單車葉的, 佢有一排8.4V 及一排9.6V電, 當日佢只玩了排9.6V, 佢隻船真係好很重架! 幾時有機會一齊游船河呀師兄!

我比較喜歡平日,下午14:30pm 後
sailorboy 發表於 2008-4-27 23:01:03 | 只看該作者
原帖由 Patrick6 於 2008-4-27 22:15 發表

我比較喜歡平日,下午14:30pm 後
sailorboy 發表於 2008-10-14 20:19:26 | 只看該作者

新加甲乃 3v running light

這款燈底買, 擂 X 行的舊貨

cktam 發表於 2008-10-16 09:40:17 | 只看該作者
原帖由 Patrick6 於 2008-4-26 19:12 發表
今次真係有幾個囡囡游船河啦, 兩隻游艇都是"嬌嫂" 的出品, 但好似兩隻都已經停產了無得賣了(我地係死淨種 ), 今日都幾風平浪靜, 但友人的800仔可能比人jamp 機, 發生了小小意外, 有一個囡囡失足跌了落海遇溺, 比我 ...

boat friend 隻800都是我的傑作,有机會帶入屯鬥池和我隻紅白美少女走一轉就好咯,因為屯鬥池較闊無浪,曾行得較輰順