RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2459|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

TRC 遙控車場 08 年最新動向

kkchung 發表於 2007-11-25 11:25:19 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
http://hk.youtube.com/watch?v=58euNOyocKo
anes 發表於 2007-11-25 15:39:44 | 只看該作者
三分鐘裏面用咗兩分半鐘講比賽

叫人支持buggy,唔該放返D泥上去啦,跑石我哋去邊都有得跑啦,駛唔駛走咁遠去元朗跑石啊
anes 發表於 2007-11-25 15:45:24 | 只看該作者
所以响TRC玩buggy應該用格仔呔(不過好難買到),唔好用釘呔因太浪費了
師傅東 發表於 2007-11-25 23:40:00 | 只看該作者
咁buggy場即係幾時先大修(轉track)得??
hbtaxi 發表於 2007-11-26 02:04:34 | 只看該作者
TRC係泥場架wo..... 你有無去架????
會唔會D呔放係你架車上太浪費呀??
anes 發表於 2007-11-27 00:17:15 | 只看該作者

我都希望TRC buggy場唔係咁樣,阿"的士"哥!

我只係唔想着釘鞋跑石地啫,我指係尼個冇泥嘅泥地場,因為好易整親對腳!

anes 發表於 2007-11-27 00:24:31 | 只看該作者
保皇一族對TRC嘅進步完全冇幫助!
hbtaxi 發表於 2007-11-27 03:47:56 | 只看該作者
咁都算無泥!我真係唔知你跑開D什麼泥場????

重有呀!彈三彈四而唔自己檢討下,,對TRC同你自己嘅人生嘅進步完全冇幫助架!

條氣唔順嘅!出來走轉呀唔arm ..要塊地就嘅anes哥哥....
亞標 發表於 2007-11-27 11:49:51 | 只看該作者
可能係我要求唔高, 對於我呢種DF03車主而言, 呢個場已經好好玩, 我也去過FSY玩, FSY一定好過TRC 10倍, 沙泥多直路長又隨時可以加水玩泥漿, 咁好既場點解又會CLOSE呢?

講到底幾好既場都唔及多人支持既所謂`劣場', 冇人去幾好都冇用, 所以我覺得要令TRC BUGGY場更好, 你應該去到TRC 當面XYZ 小洪, 我諗會比在電腦上打幾個字話人地呢樣果樣唔好更實際!