RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1954|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

有甚麼好既火咀 推介? For Ninja MR12 T01 ~~ 感謝

jimcarry 發表於 2007-7-9 02:36:07 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
如果要換火咀,邊隻牌子會好D and Good for Ninja Mr12 ~~ Thanks very much!!
sunnyshao007 發表於 2007-7-9 14:29:58 | 只看該作者
用番原廠未得lo~
唔啱度數未買番啱lo~
隻隻火咀都唔同架
 樓主| jimcarry 發表於 2007-7-9 16:21:35 | 只看該作者
sunnyshao007 發表於 2007-7-9 21:27:48 | 只看該作者
如果你order ninja引擎既野,
你可以去問下城市模型~!!!(我諗應該得既)
希望幫到你啦€
 樓主| jimcarry 發表於 2007-7-9 22:17:35 | 只看該作者
原帖由 sunnyshao007 於 2007-7-9 21:27 發表
如果你order ninja引擎既野,
你可以去問下城市模型~!!!(我諗應該得既)
希望幫到你啦€

之前問左城市模型 ~~ 佢話 only sale to 中,港,台,澳門。
因為之前訂野都係日本訂,應該會去番日本訂,不過佢成日都應得好慢,好煩-_____-'' 香港又好小 online shop rcmart 又無 ninja -______-''
但係 唔知 日本貴D 定香港貴D lei。同一樣野。
sunnyshao007 發表於 2007-7-9 22:32:35 | 只看該作者
咁ninja火咀我就真係勁少係kws/online rc service見到既............
理得佢咩價格,照訂啦~
一有咩唔好意思燒左冇火咀到時唔開心就唔好啦~!
最好訂多少少(廢時佢later 係度講話要等勁耐啦)
白色巨塔 發表於 2007-7-10 00:44:27 | 只看該作者
最好用番 Ninja P6 火咀
Thomson 發表於 2007-7-11 12:29:17 | 只看該作者
Ninja engine ONLY fit Ninja 火咀 or Boss火咀