RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1258|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

油車問題

frizen20032003 發表於 2007-5-21 01:03:00 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
如果買一架原莊2000蚊full set油車番黎
果個引擎係幾多級ka??同埋快唔快?
kingwong01 發表於 2007-5-21 13:47:07 | 只看該作者
15級引擎 FW05t+GXR15快
笨仔 發表於 2007-5-21 14:12:55 | 只看該作者
原帖由 frizen20032003 於 2007-5-21 01:03 發表
如果買一架原莊2000蚊full set油車番黎
果個引擎係幾多級ka??同埋快唔快?

你所指嘅係咩車?05t+?
05t+原裝15級偈,快唔快睇你!
[以下內容,係個人有感而發,可以不理]
我嘅玩車心得係,當我買番哩過時好開心,即刻想玩!
問題哩?未玩過油車,點run偈嫁?點較偈嫁?點樣較個孖速嫁?
當部車識得行,個種感覺就...就係心裏面笑出哩!但係自己就連左右都未分得清,橫沖直撞,死未?
初時唔識玩,就覺得部車好快...好快,好有真車感覺
玩咗一個月,走去同人飛,先知原來係咁慢,有d礙住人地嘅感覺!
玩咗幾個月之後,發覺玩車唔只要直路快,轉彎睇位更加要精準
最後發覺玩車仔唔只$2000蚊就得,要不段改良,真係會上癮.

move 發表於 2007-5-21 15:38:58 | 只看該作者
講得好
ktp11542 發表於 2007-5-21 16:24:09 | 只看該作者
上癮就死得la 買oil 都買到窮到燶丁