RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2232|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

特別新聞報導.........

beebee 發表於 2006-2-14 13:38:19 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
o岩o岩收到"展記"最新消息,波箱齒出o左"賽鋼"隻中牙啦.......黑同白兩色選擇
漢記 發表於 2006-2-14 17:29:11 | 只看該作者
我要黑色!......
白色照殺
 樓主| beebee 發表於 2006-2-14 21:02:03 | 只看該作者
我過兩日先去入貨....到時再報告產品測試
ckyan 發表於 2006-2-15 21:56:32 | 只看該作者
隻"賽鋼"隻中牙......幾$$
ckyan 發表於 2006-2-15 22:06:39 | 只看該作者
會比原装耐用幾多??
呢兩日冇時出去買.......beebee兄好想快D有得睇產品測試報告.
 樓主| beebee 發表於 2006-2-15 23:59:11 | 只看該作者
原帖由 ckyan 於 2006-2-15 22:06 發表
會比原装耐用幾多??
呢兩日冇時出去買.......beebee兄好想快D有得睇產品測試報告.

耐用情況要用過先知?不過佢上次隻賽鋼尾牙我好滿意睇黎隻中牙我對佢都幾有信心!!我諗今個星期六可以試吓,到時我會出報告啦!!等多陣老友.......
 樓主| beebee 發表於 2006-2-16 00:00:08 | 只看該作者
原帖由 ckyan 於 2006-2-15 21:56 發表
隻"賽鋼"隻中牙......幾$$

價錢$70樓下............
漢記 發表於 2006-2-17 02:39:27 | 只看該作者
買了最後一粒....冇錯係首批 last 一粒~$65。
想要多一隻都冇,仲話不知何時再有貨添。唔好意思呀beebee....
不如問老鄭有冇計幫手搵多一粒半粒啦。
仲有冇興趣聽我講用後感呀﹖....

覺得隻牙厚了少少,裝上波箱蓋後個齒好緊,不過稍為用砂紙打磨一應該冇問題(圖中箭咀部份)。
稍後再作報告..du..du..

樓主| beebee 發表於 2006-2-17 03:01:26 | 只看該作者
哈哈....歌仔都有得唱啦...少少苦楚等於激勵,等於貨倉番貨櫃.....哈哈...我雖然未買...但當然有興趣繼續聽啦..漢記你快d試用,出個報告比大家知係"龍"定係"鳳"......心急人上....哈哈