RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2583|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

小弟想問下有關atomic amz ge野!!!

ter037 發表於 2014-11-11 21:55:53 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想問下禁多c hing...amz有分幾多個版本le??小弟想用番玩1/10哥支m11x又得唔得le??
又問下!!AMZ用唔用到mini z新出哥個12c殼le??

aiction 發表於 2014-11-11 23:21:17 | 只看該作者
MINIZ用唔到M11
京商有D新車殼唔系唔得,好似LAFerrari 咁要磨一下先得..
 樓主| ter037 發表於 2014-11-12 01:13:49 | 只看該作者
aiction 發表於 2014-11-11 23:21
MINIZ用唔到M11
京商有D新車殼唔系唔得,好似LAFerrari 咁要磨一下先得..

c hing...小弟係問atomic AMZ!!

aiction 發表於 2014-11-13 00:59:20 | 只看該作者
ter037 發表於 2014-11-12 01:13

我現在就是AMZ 要好多野都要執
vincentbbq 發表於 2014-11-13 11:06:31 | 只看該作者
我都剛剛砌左部Amz,已經改左金屬杯,set埋中,但行極都行唔到直線,頭一段路可以直線,但好快就偏埋一邊
想問點解會咁? 車身重量影響?
RGM-111 發表於 2014-11-13 11:59:33 | 只看該作者
ter037 發表於 2014-11-12 01:13

要改Sanwa 份reciver落AMZ 塊板到, 悍幾條線仔, 好像改gogolap 咁, 之前有C兄. post 過點改
pl 發表於 2014-11-13 12:41:38 | 只看該作者

AMZ用12c殼ok車軸用98mm就可以,我FD,用MT4,接收都冇問題size夠細就得,可參考下.