RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1810|回復: 3
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手想問下MINI Z 嘅問題 (CATERHAM SUPER 7 / NISSAN Fairlady 240Z-L )

joemalmsteen 發表於 2014-9-10 13:41:49 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想問下MINI Z有冇出過 CATERHAM SUPER 7 嘅車款?
因為係 AMAZON 見到有兩個KYOSHO出嘅SIZE , 有1/43 又有1/18,但官網又冇資料,
所以想問下有冇師兄知道呢兩個 SIZE  關唔關 MINI Z 事?

另外想問下關於NISSAN Fairlady  240Z-L 有冇師兄見到有現貨?
http://www.kyosho.com/eng/products/rc/detail.html?product_id=106951

其實遲啲都會去旺角睇下,但如果真係冇現貨,想請問下有冇邊間訂貨比較好呢?
或者有冇師兄可以介紹下有咩鋪頭值得去睇下 ?

JKC710 發表於 2014-9-10 13:51:59 | 只看該作者
240Z唔覺有現貨.
Joey_solo 發表於 2014-9-11 21:52:25 | 只看該作者
Mini z 好似係 1/27  
 樓主| joemalmsteen 發表於 2014-9-12 03:03:32 | 只看該作者

OH.....咁我嘅第一目標 SUPER 7 冇望啦