RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: carven.chow
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Mini-Z 新場初體驗!

botaebi 發表於 2014-6-18 16:36:39 | 只看該作者
多重影分身
Sakurayin 發表於 2014-6-19 15:26:28 | 只看該作者
我本人好欣賞呢位CHING 既執著同埋個份熱情!
BTW,琴晚去過玩呢個場,環境好好,好多CHING都肯幫手解決問題
搞到不知不覺玩左5個中,12點先走
feihung 發表於 2014-7-29 17:53:03 | 只看該作者
Wa, there are totally ten thousand visitors in respect of this topic!
mary123 發表於 2014-7-31 09:41:03 | 只看該作者

THANKS FOR SIR  , 希望mini-z 利潤好似大車咁多 , d 人先再爭過啦.

mini-z 政治十分復雜.
ZeroKwok 發表於 2014-7-31 12:27:53 | 只看該作者
Sakurayin 發表於 2014-6-19 15:26
我本人好欣賞呢位CHING 既執著同埋個份熱情!
BTW,琴晚去過玩呢個場,環境好好,好多CHING都肯幫手解決問 ...

我都有上過, 一個字[正]!個場的環境[正]!那裡玩車的朋友[正]!地點[正]!

mary123 發表於 2014-7-31 16:30:23 來自手機 | 只看該作者
冇話5正,是好大又正我都支持,不過高手小D
ZeroKwok 發表於 2014-7-31 16:33:15 | 只看該作者

怎樣才算是高手?小弟資歴淺, 請指教
mary123 發表於 2014-8-1 09:39:41 | 只看該作者
每個人心裹要求都不同, 你架車出現問題, 他常常幫忙到你就是高打.
唔好問D 人答D 唔答D , 又要你換PARTS , 換完又唔得,跟住話是你問題 D人就是低手.
ZeroKwok 發表於 2014-8-2 00:54:32 | 只看該作者
原來“高手”是指“模型車維修高級指導員” 明白晒!多謝指點
還等我錯誤理解 以為“高手”,即是去到什麼車場玩,都能找出合適配置的車去玩,而又玩得快到無人能及的,才是”高手”!
wellcomekit 發表於 2014-8-15 16:49:34 來自手機 | 只看該作者
其實點解要分開呢!awd 同 mr03……都係mini z!但係事實上awd要攪得好係難過mr03當然玩既野係多過mr03!
200sxsr20 發表於 2014-8-15 18:22:38 來自手機 | 只看該作者
我上去玩過,場内咩車都有人玩,MR03,MRX,AWD,AMZ,F1,亦都見到有人跑AMZ及AWD好快又唔cup車,根本冇人話過四驅之類既車唔玩得。至于呔既問題,冇人用支鎗指住你話跑RCP一定用眭膠呔,或跑毛毡要用海綿呔,你自己係鐘意咩呔咪去咩場啦。有乜好討論呢?