RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2165|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

ABC GENETIC 4WD 一問....~_~

Kawai0908 發表於 2014-3-5 20:25:36 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想問下各師兄~ABC GENETIC 4WD 買回來有咩PARTS 建議要換呢 ???    因為從澳門去香港買...想買齊啲PARTS 番澳門玩~

你地講既JV 係在佐敦嗎~ 希望有機會去玩下... ( 慘得我日日在屋企樓下停車場玩...路又跣....- -" , 街上面又冇劃線又冇路碟玩 )  澳門路環車場又太專業呢.

好.. 傾訴完問番野先....   如呢架車有咩摩打T 數..同電變的建議呢 , 如在九龍...邊間模型店好多呢個品牌呢~~(如有介紹請留個地址比我吧謝謝) @@

唔該各位

貓仙人 發表於 2014-3-6 08:04:47 | 只看該作者
呢架野算老爺車了。。。已比較少人玩。。。新買4驅M多出VM2或TOP。。。
Simonng 發表於 2014-3-6 10:11:08 | 只看該作者
ABC Genetic 只有快捷代理 同 RC Mart 可以買到 Parts, 呢架車好耐撞, 基本上好難會撞爛野
之前用佢玩開 8.5T @JV . 已經好有戰鬥力
Setting 最重要 !!
kkchung 發表於 2014-3-6 11:28:30 | 只看該作者
JV 在 新清水灣道71號 佐敦谷公園
Tdot 發表於 2014-3-6 20:04:42 來自手機 | 只看該作者
Top 個部m車去邊度先買得到?
 樓主| Kawai0908 發表於 2014-3-7 02:13:29 | 只看該作者
多謝各位意見~

同埋都想問..有邊間店可以搵到VMII 或 TOP 而又有現貨呢 /  _  \  ?
kotaro2872 發表於 2014-3-7 11:28:34 來自手機 | 只看該作者
極束
Simonng 發表於 2014-3-7 11:41:02 | 只看該作者
Kawai0908 發表於 2014-3-7 02:13
多謝各位意見~

同埋都想問..有邊間店可以搵到VMII 或 TOP 而又有現貨呢 /  _  \  ? ...

VM2 Parts 難求....
kevin-ysl 發表於 2014-3-7 14:51:24 | 只看該作者
TOP MINI易搵PARTS好多...
本身源自TOP FD FF...
變短左...反而好彎左!!
應該係市場上最貴M仔~~~