RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: trf415msx
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新產品資訊] awesomatrix A700 evo

樓主| trf415msx 發表於 2014-1-14 10:32:43 來自手機 | 只看該作者
人一世物一世、未去過蘇聯、都要買番架蘇聯車……車到手後第一時間貼开箱文
rcpinky 發表於 2014-1-14 11:09:02 | 只看該作者

Trf 415 msx              
Trf415 msx's friend   
Keith TBB                 
Tinng                     
Ranks                     
Dicky (FFG)              
Ranks' friend            
Sohojelly  
Gavl               

非常感謝各位熱情相挺 小弟銘記在心 近日會計劃VIP專案    
謝謝
 樓主| trf415msx 發表於 2014-1-14 11:33:45 來自手機 | 只看該作者
我確認了……[email protected]
piano 發表於 2014-1-14 12:26:55 | 只看該作者
rcpinky 發表於 2014-1-14 11:09
Trf 415 msx
Trf415 msx's friend
Keith TBB

如有師兄棄權可否排隊後補?謝谢!
rcpinky 發表於 2014-1-14 12:57:10 | 只看該作者
piano 發表於 2014-1-14 12:26
如有師兄棄權可否排隊後補?謝谢!

沒問題
RANKS 發表於 2014-1-14 13:23:37 | 只看該作者
已发EMAIL
piano 發表於 2014-1-14 13:37:19 | 只看該作者
sohojelly 發表於 2014-1-14 13:41:59 | 只看該作者
己發email
blackshark3 發表於 2014-1-14 14:01:56 | 只看該作者
rcpinky 發表於 2014-1-14 11:09
Trf 415 msx              已email 確認
Trf415 msx's friend    已email 確認
Keith TBB                  ...

文哥,恭喜你嘅推廣得到咁好嘅反應。你如做到有零售點供應部件此車將更受歡迎。

各位師兄買咗呢㗎車,要備件嘅,因有師兄問過我,我建議你地先睇吓砌圖紙了解咗㗎車先就容易啲明白你訂咗啲乜。以我所知,Evo冇獨立砌圖紙,係以A700 EX嘅砌圖紙加份FFG嘅增補砌圖紙嘅。

A700 EX砌圖紙 http://w2.awesomatixusa.com/manuals/A700EXL-INSTRUCTION.pdf

FFG增補砌圖紙 http://w2.awesomatixusa.com/manu ... truction-Manual.pdf

文哥提供嘅parts list應該夠用。要解決牙差問題,一係買ST23/ST26/Pin02/OR06(金屬牙G05ST/G06ST可自己選擇買唔買),另一係買套GD2返嚟加XRay 牙。

有問題其它可以題出,我或其它師兄會協助。有幾個師兄玩呢㗎車玩咗好耐亦有心得,我玩呢㗎車都係因為有師兄協助先玩得到。我亦稍後舗啲圖片分響我砌呢㗎車嘅經驗同有乜特別地方需要加工。希望你玩得開心。

rcpinky 發表於 2014-1-14 14:28:13 | 只看該作者
blackshark3 發表於 2014-1-14 14:01
文哥,恭喜你嘅推廣得到咁好嘅反應。你如做到有零售點供應部件此車將更受歡迎。

各位師兄買咗呢㗎車,要 ...

真是多謝個位熱心相助
Tinng 發表於 2014-1-14 14:34:05 來自手機 | 只看該作者
我都玩左部車2年,喪劈,係D啤令要密小小睇,冇爆過車都仲好快
piano 發表於 2014-1-14 14:35:16 | 只看該作者
請問宜家正代理賣嘅evo同美國Awosomatix賣嘅係迷一樣spec因為美國網講明套FFG入面條graphite 通只適用於17.5或以上turns數摩打,但比modified 嗰條到貨後會free shipping比番,香港代理係迷一樣?thanks
Tinng 發表於 2014-1-14 14:37:00 來自手機 | 只看該作者
Gd2 基本上必換,gd1太多問題
rcpinky 發表於 2014-1-14 15:03:34 | 只看該作者
piano 發表於 2014-1-14 14:35
請問宜家正代理賣嘅evo同美國Awosomatix賣嘅係迷一樣spec因為美國網講明套FFG入面條graphite 通只適用於17. ...

現在出貨標準配備是硬的請不用擔心
美規比較特別因為北美主流是21.5 與17.5 blinky
rcpinky 發表於 2014-1-14 15:07:15 | 只看該作者
Tinng 發表於 2014-1-14 14:37
Gd2 基本上必換,gd1太多問題

Mr. Tinn

請問您發電郵確認了嗎?
等您好消息
Tinng 發表於 2014-1-14 15:25:02 來自手機 | 只看該作者
再send了
lobo617 發表於 2014-1-14 20:19:06 | 只看該作者
我都想入手新的EVO 請問在那落訂呢??
rcpinky 發表於 2014-1-14 21:07:38 | 只看該作者
lobo617 發表於 2014-1-14 20:19
我都想入手新的EVO 請問在那落訂呢??

Mr. Lobo

您可在此下訂購買  但不好意思特別優惠名額已滿
dicky 發表於 2014-1-15 09:56:34 | 只看該作者
rcpinky 發表於 2014-1-14 15:03
現在出貨標準配備是硬的請不用擔心
美規比較特別因為北美主流是21.5 與17.5 blinky
...

可否分享此車setting心得,油壓部份
rcpinky 發表於 2014-1-15 21:27:50 | 只看該作者
不好意思  請各位已確認但未決定備品的車友们 將您們的購物單傳來以便準備 謝謝