RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5976|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

油車好貴,電車會唔會平啲?

katiechan 發表於 2006-12-18 03:10:43 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
我部05T落地3日交好多錢學費。
第一日油$230,引擎手拉難咗$100,頭防撞海綿難咗$28
第二日部車唔行,老細話(離合器嗱唔死)換離合器又$100
今日高速抄車,尾輪成個飛咗出嚟,末知幾錢
AlexFiona 發表於 2006-12-18 03:36:02 | 只看該作者
電車可能只係好少少, 都吾平得去邊
anson007 發表於 2006-12-18 03:46:03 | 只看該作者
TT01+540麼打la.....
我諗唔洗交咁好多錢學費.....haha
anson007 發表於 2006-12-18 03:52:21 | 只看該作者
原帖由 katiechan 於 2006-12-18 03:10 發表
第一日油$230,引擎手拉難咗$100,頭防撞海綿難咗$28
今日高速抄車,尾輪成個飛咗出& ...

(今日高速抄車,尾輪成個飛咗出嚟,末知幾錢)
大抄後就算你整返好佢都唔正形,,例如底板.....
你今次大單...
AlexFiona 發表於 2006-12-18 04:18:56 | 只看該作者
初初玩要慢慢來, 吾好貪一時快感
DieselEngine 發表於 2006-12-18 04:40:47 | 只看該作者
原帖由 katiechan 於 18/12/2006 03:10 AM 發表
今日高速抄車,尾輪成個飛咗出& ...

歡迎又一個跌落遙控界無底深潭的你.
係呀, 遲d仲貴.
將會壞servo, 歪底板, 斷狗骨, 爆engine, 陸續有來~問你驚未
 樓主| katiechan 發表於 2006-12-18 05:08:56 | 只看該作者
個足球場無哂人、末比哂油佢沖行佢囉、都不知幾過引、点知........轟 (好大聲)
行到去望見部車眼都凸哂。 一地都係。
返到屋企都唔敢同個女魔頭講,都唔知点問佢攞錢買零件
DieselEngine 發表於 2006-12-18 06:29:35 | 只看該作者
原帖由 katiechan 於 18/12/2006 05:08 AM 發表
個足球場無哂人、末比哂油佢沖行佢囉、都不知幾過引、点知........轟 (好大聲)

有冇爆炸呀?
kaho1124 發表於 2006-12-18 09:21:09 | 只看該作者
哈哈,呢次整返之後,咁應該就會好小小嫁啦((架車去得盡==>>銀紙去得盡))係正比嫁,可能我手車都係好屎!!
Evo5 發表於 2006-12-18 09:41:25 | 只看該作者
其實唔係油車同電車的問題.......係個人的問題.......
成個足球場無哂人,你都炒到咁........你係咪應該要自巳反醒一下......又或者以後都唔好掂模型車........
話時話你响邊頭玩開車..話比大家知..........等我地行過小心D .......

原帖由 katiechan 於 2006-1218 05:08 AM 發表
cad 發表於 2006-12-18 10:31:17 | 只看該作者
原帖由 katiechan 於 2006-12-18 03:10 發表
第一日油$230,引擎手拉難$100,頭防撞海綿難$28
第二日部車唔行,老細話(離合器唔死)換離合器又$100
今日高速抄車,尾輪成個飛出& ...

一日玩$230油,你玩幾多升
sampras 發表於 2006-12-18 17:13:34 | 只看該作者

回復 #11 cad 的帖子

tornado油五升都係$240,咁你咪玩左五升! 架車咁行吾死都算係咁!
 樓主| katiechan 發表於 2006-12-18 18:08:16 | 只看該作者
油就仲有好多,不過部車就..........
零件,車呔,防撞海綿,又$190喇
好貴、好肉尺、次次玩次次錢
抄車仲比啲師兄(潤吓、串吓、開心吓)真無引
SunLi 發表於 2006-12-18 18:27:13 | 只看該作者
原帖由 katiechan 於 2006-12-18 18:08 發表
油就仲有好多,不過部車就..........
零件,車呔,防撞海綿,又$190喇
好貴、好肉尺、次次玩次次錢
抄車仲比啲師兄(潤吓、串吓、開心吓)真無引

玩油車係咁嫁,玩耐左就唔洗比咁多學費同埋搵到玩油車D樂趣....
GDB 發表於 2006-12-18 18:31:52 | 只看該作者
我有部05Tmay落地
 樓主| katiechan 發表於 2006-12-18 18:52:34 | 只看該作者

回復 #15 GDB 的帖子

千其唔好落地,一落地就去貴(好多學費)
如果係都要玩就唔好用控(用手推會平好多...... )
GDB 發表於 2006-12-18 19:03:07 | 只看該作者
用手推

唔好用控
 樓主| katiechan 發表於 2006-12-18 19:08:26 | 只看該作者

回復 #17 GDB 的帖子

用手推平啲吖嗎!
~出前一丁~ 發表於 2006-12-18 20:18:49 | 只看該作者
原帖由 katiechan 於 2006-12-18 18:52 發表
千其唔好落地,一落地就去貴(好多學費)
如果係都要玩就唔好用控(用手推會平好多...... )

咁我想問下買架"遙控車"泥做乜野??
ALEXANDER 發表於 2006-12-18 20:33:56 | 只看該作者
樓主玩下人地D街場練習下先啦~