RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4260|回復: 6
收起左側

發現 tomy gx buggy HK$189

cyt2011 發表於 2013-4-15 09:17:19 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
琴日去左將軍澳-東港城 睇Tomy車仔展, 發現 小賣部 暗角位 有十幾部 tomy gx buggy 特價HK$189, 最後展到呢個星期21號 !
albertau2011 發表於 2013-4-15 10:55:32 | 顯示全部樓層
特價HK$189, 是否平?
 樓主| cyt2011 發表於 2013-4-15 12:08:25 | 顯示全部樓層
平唔平, 我都唔知 ! 鍾意就入番部 !

東港城 x Tomica Easter Wonderland 童夢車城
日期:即日至4月21日
時間:10am - 10pm
地點:東港城一樓展覽場"
diablo 發表於 2013-4-16 09:53:55 | 顯示全部樓層
多謝cyt2011兄的資料題供昨天入了倆部在家樓下黑夜飛車,爽
加$25再買了部Honda紅外線搖控車
 樓主| cyt2011 發表於 2013-4-18 15:18:28 | 顯示全部樓層
最緊要大家開心, 呢架車通常死齒輪, 唔好飛咁盡啊 !
如果真的不幸, 呢度D野可能幫到你 !

http://item.taoxxx.com/item.htm? ... &id=13974762748
diablo 發表於 2013-4-18 17:09:04 | 顯示全部樓層
thanks
inch123456 發表於 2013-5-20 00:34:48 | 顯示全部樓層
tomy gx buggy...i want...but too far to buy...